El GREC aposta per la proximitat en el seu 40è aniversari

-
Tipus:
Recomanem
Quan:
Del al
On:
Barcelona, Barcelona  (Veure)
Descripció

De l'1 al 31 de juliol, el Grec 2016 omplirà diversos escenaris de la ciutat amb teatre, música, dansa i circ, amb un nivell excepcional en el seu 40è aniversari. Tota Barcelona gaudirà del festival cultural de l'estiu que, per a aquesta edició, aposta per la proximitat.

El Teatre Grec obrirà el festival l'1 de juliol amb l'obra Les bruixes de Salem d'Arthur Miller, traduïda per Eduardo Mendoza i dirigida per l'actor i dramaturg, Andrés Lima, amb un repartiment de luxe: Lluís Homar, Borja Espinosa, Nora Navas, Carme Sansa i Anna Moliner, entre d'altres. La resta de dies el teatre es vestirà de música i dansa.

El Grec 2016 oferirà 48 espectacles de teatre, 47 de música, 16 de dansa i 8 de circ en diferents escenaris de la ciutat.

Una invitació per gaudir de les bones propostes i, per als taxistes que no hi vagin com a espectadors, se'ls presenten un seguit d'escenaris on hi haurà demanda de taxis, especialment a l'hora de sortida dels espectacles que es concentren a Montjuïc (al Teatre Grec, al Mercat de les Flors) o en el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), un altre equipament cultural on la marca GREC estarà present.

També cal gaudir de la programació especial del 40è aniversari i, en concret, de l'oferta gratuïta del festival. En la plaça Margarida Xirgu s'oferirà música, circ i dansa. El 30 de juny, l'Orquestra Plateria, que també celebra el seu 40è aniversari, serà l'encarregada d'inaugurar aquesta part del festival oberta a la ciutadania.

Paral·lelament, les biblioteques i altres centres culturals s'obriran per crear vincles entre el festival, els espectadors i els creadors.

Us recomanem visitar el web on s'explicita la programació i els escenaris on es desenvoluparan les diferents propostes.

Recordem, una vegada més, que a la nit, el taxi serà el transport més demanat en finalitzar els espectacles programats.

Marker
Barcelona Barcelona
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Enllaç relacionat