Festes de la Mercè i Piromusical, afectacions de trànsit

Tornar
Cartell Mercè
Del

al
Tipus:
Generals
Quan:
Del al (Desar)

Objectiu

Amb motiu de les Festes de la Mercè i del Piromusical, les afectacions al trànsit seran les següents:

- Des del dilluns 16 s'ha procedit al tall de l'av. Maria Cristina per al muntatge de les instal·lacions per a les diferents activitats de les Festes de la Mercè. Aquest tall de trànsit es mantindrà fins a la finalització del Piromusical.
- El dia 20 començarà el muntatge de les estructures del Piromusical.
- El dia 23, a primera hora, es realitzarà el tancament de la pl. Josep Puig i Cadafalch.
- El dia 24, a partir de les 15.00 hores, s'aïllarà totalment la zona, impedint el pas per totes les escales (inclòs les d'obra) i rampes.
- El desmuntatge es realitza immediatament després de la finalització de l'acte.

Es prohibeix l'estacionament de vehicles a partir de les 18.00 hores del dia 23 (inclòs motos a vorera) a:

- Av. Rius i Taulet, entre l'Av. Reina Maria Cristina i carrer Guàrdia Urbana (ambdós costats).
- Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, entre l'av. Reina Maria Cristina i Mèxic (ambdós costats).
- Pl. Carles Buïgas (tota la plaça, inclosos els voltants del pavelló Italià, pavelló 7 i pavelló Mier van de Rohe).
- Pl. Espanya – av. Reina Maria Cristina (motos en vorera).

Mobilitat

Av. Maria Cristina: Atès el curt període de temps entre la finalització d'una activitat (concerts) i l'inici d'una altra (piromusical), es mantindrà el tall de trànsit de l'av. Maria Cristina una vegada finalitzat el desmuntatge de l'escenari dels concerts.
Av. Rius i Taulet: Quan l'afluència de públic ho faci aconsellable, el cap del dispositiu disposarà l'aïllament al trànsit de vehicles de l'av. Rius i Taulet, entre el carrer Guàrdia Urbana i Mèxic. L'organització no iniciarà el tancament de la vorera del costat mar de Rius i Taulet fins que s'hagi produït el tall de trànsit d'aquesta via.
Mirador del Palau Nacional. Per tal d'acotar la zona de seguretat al Mirador del Palau Nacional, a les 19.00 hores es procedirà al tall de trànsit de l'av. Montanyans, des de la pl. Sant Jordi i des del pg. de Santa Madrona.
Pl. Espanya: La pl. Espanya no es tallarà al trànsit mentre la concentració de públic no ho faci necessari i es pugui garantir la seguretat viària sense dificultats. Un cop finalitzat l'acte, les calçades estiguin expedites de públic, s'hagin netejat i retirat els elements físics, es reobriran totes les vies al trànsit.

Desviaments de trànsit

- Quan calgui tallar al trànsit el costat mar de la pl. Espanya, la circulació d'entrada a la ciutat per la Gran Via Corts Catalanes es desviarà pel pas inferior. La circulació del lateral mar de Gran Via CC, a l'alçada de Sant Germà, es desviarà a la calçada central i es prohibirà la incorporació des de la calçada central de Gran Via cap a la calçada lateral, a la altura de Mèxic.
- La circulació de pl. Espanya, procedent de Creu Coberta i Tarragona es desviarà per la Gran Via CC direcció pl. Cerdà, i quan això no sigui possible el c/ Tarragona es desviarà per Consell de Cent, cap a Creu Coberta, i el sentit mar de Creu Coberta es desviarà per Moianès.
- La circulació ascendent de l'av. Paral·lel es desviarà a l'alçada del c. Entença.