#NoTincPor: Manifestació ciutadana

| Tema: Ciutat

Dissabte 26, a partir de les 18.00 h

Logo No tinc por BCN

La Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona han convocat una gran manifestació ciutadana el dissabte, 26 d'agost, de condemna al terrorisme i en solidaritat amb les víctimes.

La manifestació començarà a les 18 hores als Jardinets de Gràcia i afectarà tot el trànsit de superfície que circuli pel passeig de Gràcia i els carrers de l'entorn fins arribar a la plaça de Catalunya, on té previst finalitzar la marxa.  

A Plaça de Catalunya hi haurà un escenari on se celebrarà l'acte final de la manifestació.

Per aquesta manifestació, l'Àrea Metropolitana de Barcelona contempla afectacions del transport públic metropolità i el reforçarà per tal de facilitar els desplaçaments que els ciutadans metropolitans realitzin per accedir a la zona del centre de la ciutat de Barcelona.

Els servei de taxi estarà disponible a tota l'àrea metropolitana, amb excepció de la zona afectada. En aquest sentit, totes les parades de taxis situades en el perímetre on se celebrarà la manifestació, que comprèn l'àrea des dels Jardinets de Gràcia i l'Avinguda de Diagonal a Plaça de Catalunya i carrer Fontanella, i de Balmes a Pau Claris, estaran fora de servei. Segons informacions facilitades per la Guàrdia Urbana, aquest perímetre es podria ampliar, en funció de la magnitud de la manifestació, amb un segon perímetre, que inclouria fins al carrer de Roger de Llúria (entre carrer de  València i plaça Urquinaona) i fins al carrer d'Aribau (entre el carrer d'Aragó i carrer de Pelai/plaça Universitat).

Es prega no obstaculitzar ni aturar-se en les vies de pas a la marxa i seguir sempre les instruccions de la Guàrdia Urbana.  

Veure perímetre d'afectació