Acord amb Barcelona Activa i el Consorci de Turisme de Barcelona per organitzar una acció formativa adreçada al sector del taxi

| Tema: Formació

Els taxistes podran fer cursos d'anglès i coneixements de la ciutat des d'una perspectiva cultural, amb modalitat presencial i en línia.

L'Institut Metropolità del Taxi ha signat un acord amb Barcelona Activa i el Consorci de Turisme de Barcelona què permetrà oferir als taxistes una acció formativa orientada a incidir en la millora de la seva qualificació professional.
Aquesta acció consistirà en l'oferta de cursos gratuïts d'anglès combinats amb coneixements bàsics de la ciutat des d'una perspectiva cultural. Els taxistes interessats podran realitzar els cursos de forma presencial i en línia, amb una càrrega horària superior en aquesta modalitat ja que dóna més flexibilitat i s'adapta millor a l'activitat del taxi. Aquells que superin els cursos portaran un "distintiu" de qualitat en el seu taxi.
Segons l'acord, Barcelona Activa assumirà el cost d'aquesta acció formativa a través de la taxa turística. Ateses les característiques i l'enfocament dels cursos, estem davant d'una experiència única i pilot en l'àmbit del sector del taxi.
D'altra banda, el Consorci de Turisme de Barcelona serà l'entitat encarregada de proporcionar els continguts i els materials per a la formació de la part cultural.

Barcelona Activa és l'entitat que té per objectiu impulsar la formació i la professionalitat del treballadors, per tal de fomentar una oferta de qualitat i la prestació de serveis d'excel•lència. S'entén la formació com un element clau de la competitivitat, el servei de qualitat i la satisfacció del client.

El Consorci de Turisme de Barcelona és l'ens de promoció turística de Barcelona, creat el 1993 per l'Ajuntament de Barcelona i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.

Inscripcions

L'Institut Metropolità del Taxi (IMET) serà l'encarregat de la difusió de les accions formatives que es derivin d'aquest acord i de formalitzar les inscripcions corresponents.

Tota la informació sobre el calendari de cursos i altres aspectes relacionats amb l'organització dels cursos es traslladarà als taxistes a través d'aquest portal web i d'altres canals informatius del nostre organisme. 
.