Accessos directes:

Cercador global del TAXI

Afectacions a la circulació per la desfilada de la Pride Barcelona

Tornar

| Tema: Ciutat

8 de juliol de 17.00 a 20.30 hores

Banner Pride desfilada

Amb motiu de la desfilada de la Pride Barcelona, l'avinguda del Paral·lel i el passeig de Colom es veuran afectats per un tall de trànsit en tota la seva extensió.

A la ronda del Litoral B10, la sortida 21 en sentit Llobregat quedarà anul·lada, i per la sortida 21, en sentit Besòs, només es podrà arribar fins al Port o al barri del Poble-sec.

ACCÉS A LES TERMINALS DE PASSATGERS DE LES ESTACIONS MARÍTIMES

Es recomana utilitzar la B10 ronda del Litoral:

- En sentit Llobregat: per la sortida 20 amb accés directe a la zona portuària.

- En sentit Besòs: per la sortida 21, continuar pel passeig Josep Carner i accedir a la zona portuària per la plaça Drassanes.


Els panells de la B10 informaran des de fora de terme, que aquesta sortida únicament donarà accés al Port.

A la plaça de Drassanes, tot el trànsit procedent del passeig Josep Carner serà desviat a l'interior del Port, on la Policia Portuària els dirigirà cap a les diferents terminals o cap a l'entrada 20, sentit Besòs, de la Ronda Litoral.

Informació i afectacions pel muntatge i arribada de les carrosses en la zona de concentració:

La zona de concentració de la desfilada estarà ubicada a l'av. Reina Maria Cristina i el final al Village del Moll de la Fusta.

A les 08.00 hores del dissabte 8, es tallarà la circulació de l‘av. Reina Maria Cristina pel muntatge i el guarniment dels vehicles i carrosses que participen en la desfilada.

Sobre les 19.00 hores es preveu l'arribada del cap de la desfilada a Pas Sota Muralla. Un cop allí, per tal d'encabir tots els vehicles participants a l'interior de la zona portuària, una part de les carrosses accediran al vial de serveis del Moll de la Fusta i la resta al vial d'accés al Maremàgnum.

Recorregut de la desfilada

Itinerari: pl. Espanya (costat mar) – av. Paral·lel, de pl. Espanya a Lleida (calçada mar) – av. Paral·lel, de Lleida a Portal de Santa Madrona (calçada muntanya - sentit contrari a la circulació) – Portal de Santa Madrona – av. Drassanes (calçada Llobregat) – pl. Portal de la Pau – pg. de Colom (calçada mar) – Pas Sota Muralla – ronda del Port (vial del Moll de la Fusta i vial accés Maremàgnum).

En tot moment, la circulació dels vianants entre la pl. Portal de la Pau i Pas Sota Muralla estarà garantida per personal de l'organització. A més, el vora-moll del Moll de la Fusta quedarà lliure de tota instal·lació als afectes que els vianants puguin passejar-hi lliurement.

Estacionaments

Es prohibirà l'estacionament des de les 08.00 hores del divendres 7 i fins les 18.00 hores del dissabte 8 de juliol a:

  • Av. Reina Maria Cristina (ambdós costats).

Es prohibirà l'estacionament, des de les 14.00 fins a les 20.30 hores del dissabte 8 de juliol, a:

  • Av. Paral·lel, calçada Besòs-muntanya, de Portal de Santa Madrona a Vilamarí.


Circulació

Tall de trànsit zona concentració

Av. Reina Maria Cristina: a partir de les 08.00 hores del dissabte 8 de juliol, es realitzarà el tancament al trànsit de l'av. Reina Maria Cristina, permetent en tot moment, el pas dels vianants per les voreres. L'apertura del trànsit està prevista sobre les 18.00 hores.


Compartir: facebook twitter google plus linkedin