Calendari d'exàmens 2015 per a l'obtenció de la Credencial de taxista

| Tema: Notificacions

Dates d'exàmens i terminis d'inscripció.

Dates d'exàmens   Terminis d'inscripció
Del 9 al 13 de març  Del 16 al 18 de febrer
Convocatòria exclusivamant per a repetidors amb un bloc suspès
11 de maig
 Del 21 al 23 d'abril
29 i 30 de juny i 1 al 3 de juliol  Del 5 al 9 de juny
Convocatória exclusivament per a repetidors amb un bloc suspès
28 de setembre
 Del 3 al 7 de setembre
16 al 20 de novembre  Del 21 al 23 d'octubre

Examen
  • Els resultats dels blocs aprovats es respectaran només  durant tres convocatòries consecutives. La no presentació injustificada o la no inscripció a aquestes convocatòries comptaran a efectes del còmput global.
  • L'abonament de la taxa de 121,00 euros dóna dret a dues convocatòries consecutives. Un cop esgotades les dues  convocatòries sense haver aprovat o haver-s'hi presentat s'haurà d'abonar una nova taxa de 40,00 euros per a la  convocatòria  següent.
  • El justificant de la taxa abonada s'haurà de presentar (personalment o a través de l'escola en què  es realitzi el curs) en les oficines de l'IMET en el moment de realitzar la inscripció. Cada convocatòria disposa d'un període d'inscripcions. No es realitzarà cap inscripció fora dels terminis establerts.
  • Els aturats de més de 45 anys que portin més d'un any en atur i hagin esgotat la prestació d'atur només abonaran un terç de l'import de les taxes. Per tenir dret a aquesta bonificació s'haurà de presentar certificat de l'INEM al moment de realitzar la inscripció.