El dissabte 11 comença FIRA TAXI al Club Sant Jordi de Barcelona

| Tema: Ciutat

També tindrà lloc la I Jornada del Taxi i de la Mobilitat Urbana

Fira taxi 2015

Aquest esdeveniment, impulsat per l'empresa Sinergia Events, reuneix en anys alterns a la indústria i al món del taxi de l'àrea metropolitana de Barcelona i de la resta de Catalunya. L'any passat es va celebrar a Madrid.

La presidenta de l'IMET i regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal, juntament amb representants del sector del taxi, inauguraran la nova edició de Fira Taxi Barcelona 2017 el dissabte al matí.

Aquest any hi haurà al voltant de 40 expositors, l'Instiitut Metropolità del Taxi, com en edicions anteriors, estarà present amb el seu estand institucional.

Paral·lelament a l'exposició i al saló, s'ha organitzat les I Jornada del Taxi i de la Mobilitat Urbana. La primera taula redona estarà dedicada a la Ciutat i la gestió de l'espai públic i al taxi en el marc de la mobilitat sostenible. Aquesta taula comptarà amb la presència de la gerent de l'IMET, M.Teresa Carrillo.

La legislació i el marc regulador; la visió del taxi des de la Unió Europea; els combustibles alternatius; el present i futur del sector en el marc de la incursió de les plataformes digitals i la mobilitat urbana; les noves formes de desplaçament ciutadà són alguns dels temes que s'abordaran en aquesta I Jornada dedicada al Taxi.

Així mateix, se celebrarà un Congrés de taxistes amb la participació de diversos representants d'organitzacions del sector de l'àrea metropolitana de Barcelona, de Catalunya, i d'altres ciutats de l'Estat.

Els organitzadors de la Fira han volgut posar també un accent social a l'esdeveniment, per aquest motiu impulsaran una iniciativa solidària de la mà de Creu Roja i l'Hospital Infantil Sant Joan de Déu.

Per a més informació, podeu visitar l'enllaç següent:

Enllaços relacionats