El dissabte 28 i diumenge 29 de novembre el Sant Jordi Club acull una nova edició de Fira Taxi

| Tema: Ciutat

L'IMET participa amb un estand institucional i presenta el primer curs en línia d'anglès per a taxistes

El dissabte 28 i el diumenge 29, Barcelona acollirà una nova edició de Fira Taxi. Per primera vegada, aquest esdeveniment que reuneix a diversos àmbits relacionats amb el sector del taxi tindrà lloc en el Sant Jordi Club, situat al Parc de Montjuïc.
El dissabte està prevista la seva inauguració amb la presencia d'autoritats relacionades amb l'organització del servei de taxi a l'àrea metropolitana de Barcelona i a Catalunya, així com per representants de les associacions i organitzacions professionals.
S'espera la participació d'un  ampli ventall d'empreses i d'indústries que, d'una o altra manera, tenen vinculació amb el món del taxi.
L'Institut Metropolità del Taxi, com a organisme regulador del sector a l'àmbit de l'àrea metropolitana de Barcelona, participarà amb un estand institucional i, el diumenge 29, a les 12:00 h organitzarà una sessió anomenada #DEBATaxi. Sota aquesta iniciativa es reunirà a un representant dels Mossos d'Esquadra, que parlarà sobre la seguretat en el taxi i, un altre de la Guàrdia Urbana, què abordarà el tema de la  seguretat vial. En aquest mateix marc, es presentarà, el primer curs pilot d'anglès en línia per a taxistes anomenat  Online English for taxi drivers, que ha estat impulsat per Barcelona Activa, Turisme de Barcelona i IMET. Des de l'IMET convidem a assistir-hi. L'acte estarà presentat , per Mercedes Vidal Lago, regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, i presidenta de l'IMET.
L'accés dels taxistes a la Fira és gratuït, únicament els taxistes interessats han de descarregar i imprimir la invitació que es troba al web: http://www.feriataxi.es/ o imprimint el pdf adjunt.