El taxi s'apropa a les escoles

| Tema: Formació

Una activitat educativa oberta a les escoles metropolitanes

Promoció del taxi
Durant l'any escolar que ara finalitza, l'Institut Metropolità del Taxi va visitar diverses escoles de primària i parvulari per fer activitats en el marc de la campanya de coneixement i de promoció del servei  del taxi.

L'escola Magnòlia i Octavio Paz de Sant Andreu, Sant Miquel i Dominiques de l'Eixample i Mas Rampinyo de Montcada i Reixac van ser alguns dels centres escolars que van rebre la visita del taxi metropolità. En aquestes activitats es va apropar als escolars, mitjançant jocs i material educatiu específic, les particularitats del servei de taxi. En alguna d'aquestes visites, va ser un taxista en actiu, pare d'un nen, el monitor que va explicar els detalls de la seva activitat als companys del seu fill.

Els escolars s'interessen reiteradament pels colors groc i negre del taxi metropolità i pregunten sovint sobre els números que apareixen en els mòduls dels vehicles tot relacionant-los amb el nombre de passatgers que porta un taxi i no amb les tarifes. Les sessions els permet, jugant, descobrir el servei de taxi.

L'activitat de promoció de la imatge del taxi, començant per les escoles, es va iniciar el curs 2015-2016, i continuarà durant el proper any, ampliant l'àmbit d'actuació al conjunt de l'àrea metropolitana, atesa la bona receptivitat que la iniciativa va tenir en els diferents centres educatius visitats.