Els Taxistes voluntaris de l'Hospital Sant Joan de Déu lliuren al Centre 9.255 € corresponents a la venda dels Calendaris 2016

| Tema: Ciutat

L'Hospital agraeix i destaca l'encomiable labor del grup de taxistes.

-

Els Taxistes voluntaris (On t'acompanyo?) de l'Hospital infantil Sant Joan de Déu van lliurar als responsables del Centre els diners que varen recaptar durant les Festes de Nadal per la venda dels calendaris anuals editats pels 39 taxistes que hi col·laboren i són part d'aquesta iniciativa.
A l'acte de lliurament, Mariana Romero, responsable de l'hospital, va destacar la important ajuda d'aquests taxistes que, en el seu dia de festa, s'encarreguen de traslladar els nens malalts i els seus familiars a l'Hospital per rebre el tractament mèdic. Va subratllar que la tasca dels taxistes voluntaris és una de les tres joies que colpegen el cor de la gent que treballa diàriament en aquest hospital, tant en la investigació com en el tractament dels nens i de les nenes que pateixen una malaltia".
Una de les metgesses que col·labora amb els projectes d'investigació de Sant Joan de Déu va explicar que totes les ajudes econòmiques, com la dels taxistes voluntaris de l'AMB, permeten invertir i avançar en la investigació de les malalties rares que afecten als infants.
L'edició del Calendari 2016 que els taxistes van poder vendre durant els dies de Nadal per recaptar fons va ser patrocinada per Nissan, Taxitrònic i Servitaxi, amb la col•laboració de l'Institut Metropolità del Taxi (IMET). M. Teresa Carrillo, gerent de l'IMET, ha manifestat durant l'acte que aquest grup de taxistes és un orgull per a aquesta Administració. Els patrocinadors es van comprometre a seguir col·laborant amb les tasques que porta a terme l'hospital i, per descomptat, els taxistes.