Fira Taxi rep més visitants en el seu primer dia

| Tema: Ciutat

La inauguració ha estat a càrrec de la presidenta de l'IMET, Mercedes Vidal, acompanyada d'altres autoritats relacionades amb el sector i representants dels taxistes.

L'edició 2017 de Fira Taxi està tenint una molt bona acollida per part del sector. En espera del balanç definitiu, el nombre de visitants del primer dia va superar el de la darrera edició.

El taxi ha de ser el millor ambaixador del vehicle elèctric.

La Fira va ser inaugurada ahir per Mercedes Vidal, presidenta de l'IMET i regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona; per Josep M. Fortuny, director del Departament de Transports de la Generalitat de Catalunya, i per Òscar Guardingo, senador d'En Comú Podem, que van ser acompanyats per José Antonio Rojas, director de Fira i per M. Teresa Carrillo, gerent de l'IMET. La comitiva es va detenir en els principals estands dels més de 40 expositors d'aquesta edició i van comentar les novetats del saló. Mercedes Vidal va destacar en el recorregut que el taxi ha de ser el millor ambaixador del vehicle elèctric.

La gerent de l'IMET, M. Teresa Carrillo, va participar posteriorment en les Jornades del Taxista, per tractar el tema de La ciutat i la gestió de l'espai públic. El taxi en la mobilitat urbana. Va compartir taula amb el president de FEDETAXI, Miguel Ángel Leal.

A la tarda, va tenir lloc el Congrés de Taxistes a nivell nacional, on es va debatre la situació del sector i les actuacions a portar a terme de forma conjunta en la conjuntura actual.

Durant la la inauguració, un representant de l'Hospital Sant Joan de Déu va rebre per part de l'Asociación Profesional Elite Taxi un xec de 1.300 euros que els taxistes van recol·lectar de les aportacions voluntàries dels usuaris pels serveis gratuïts de transport que diferents taxistes van oferir durant les mobilitzacions dels darrers mesos. Així mateix, els taxistes voluntaris de l'Hospital, que durant l'any ofereixen serveis gratuïts en el seu dia de festa als nens que necessiten transport per poder seguir el seu tractament mèdic, van presentar el calendari solidari 2018. Tots els diners que siguin recollits durant aquests els dos dies de Fir Taxi per la venda d'aquest calendari seran destinats també a l'Hospital per a les seves activitats de recerca i d'investigació.