L'Estació de Sants guanya una parada de taxis per donar servei als usuaris que surten a la plaça dels Països Catalans

| Tema: xarxa_parades

Des de la primavera està en ple funcionament el 'carril taxi de pas' a l'Estació de Sants, que dóna servei als usuaris que surten direcció plaça dels Països Catalans. L'execució de les obres ha comptat amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Amb aquesta actuació, les administracions implicades, ADIF i IMET donen resposta a una de les reivindicacions més demanades pels taxistes.

Amb la nova parada es millora el servei de taxi per als usuaris de l'Estació que surten per la plaça dels Països Catalans  i s'ha posat fi a la competència deslleial d'alguns taxistes que agafaven passatge en punts d'aquesta mateixa plaça sense respectar la parada de taxis situada en el carrer de Joan Peiró. 

Els taxistes valoren de forma positiva el nou espai d'encotxament, encara que demanen algunes actuacions addicionals urgents com ara millorar la senyalització tant a l'interior com a l'exterior de l'Estació i que s'elimini el pàrquing de motos que hi ha al costat de la parada. 

La graella que dóna servei des de sempre a l'Estació també serveix de llançadora per als taxis que es dirigeixen al carril de pas.