L'Oasis of the Seas, el creuer més gran del món, torna a Barcelona el 18 i el 23 de setembre

| Tema: Ciutat

Tant el 18 com el 23 de setembre, les característiques del vaixell continuen modificant el protocol d'embarcament del passatge com el que es va aplicar el 13 de setembre passat. Al respecte, els responsables del Port feliciten i agraeixen el treball realitzat pels taxistes i la implicació en el servei durant el primer dia d'arribada de l'Oasis of the Seas, i els hi demanen novament la seva col·laboració per a les properes arribades programades.

El dijous 18 i el dimarts 23 de setembre, l'Oasis of the Seas, el creuer més gran del món de la naviliera Royal Caribbean, recalarà novament en el Port de Barcelona amb 11.000 persones, entre tripulació i passatge. El Port i el consignatari demanen novament la col·laboració i la implicació dels taxistes.

L'Oasis of the Seas arribarà a la nostra ciutat a les 05:00 h de la matinada, perllongant-se el desembarcament del passatge fins a les 10:00 h del mati. La sortida del Port està establerta per a les 19:00 h. Tant l'horari d'arribada com de sortida del vaixell és extensible als tres dies referits.

El Port i la consignatària Intercruise han establert un protocol de desembarcament i, especialment, d'embarcament dels passatgers atesa la característica del vaixell i, especialment, per agilitar la mobilitat. Per aquest motiu, es farà ús únic de les terminals TA i TB del Moll Adossat.

Embarcament del passatge

A l'hora d'abordar el vaixell, la tripulació embarcarà única i exclusivament per la terminal TA, mentre que els passatgers ho faran tant per la Terminal TA com  per la TB del Moll Adossat. Amb l'objecte d'evitar equivocacions i garantir l'ordre d'accés a la nau, els passatgers portaran el nom de la terminal del Moll Adossat per la qual hauran d'accedir-hi en el tiquet que els acredita com a viatgers (veure document adjunt). Cap persona podrà accedir a l'Oasis of the Seas per una terminal diferent que no hagi estat assignada. 

Col•laboració i implicació del taxi

Atès que probablement el taxi sigui un dels mitjans de transport més sol•licitat, l'organització prega al taxista observar el protocol d'embarcament següent a l'hora d'iniciar una carrera: 

1. Consultar al passatger el destí concret al qual es dirigeix: Terminal A o B. perquè aquest ha d'haver estat informat prèviament i ha de disposar d'aquest detall. En cas que el passatger no sàpiga la terminal en què ha d'embarcar, ho pot consultar en un els dos documents següents:

  • SET SAIL (Chek-in online): Indicat visiblement en la part superior del document.
  • Si no ha realitzat el Chek-in online, ho pot trobar en els DOCUMENTS DE VIATGE-TRAVEL DOCUMENTS (indicat en lletra petita, normalment en la pàgina 3 d'aquest document).
2. En cas que el passatger embarqui en la Terminal B, es prega portar un full amb la lletra B en una part visible del taxi per tal que la policia portuària pugui facilitar-li l'accés, o bé indicar amb l'intermitent que es dirigeix a aquesta terminal.

3. En cas que el passatger no pugui o no sàpiga indicar la terminal d'embarcament, trobarà personal assignat en la Terminal A perquè li pugui informar de la terminal per la qual embarcar. Més informació: veure document adjunt.

El Port de Barcelona és converteix des d'aquest setembre en el port base de l'Oasi of the Seas de la naviliera Royal Caribbean i aquest protocol d'embarcament serà vàlid per als tres dies d'arribada a Barcelona.