Accessos directes:

La Fundació Cris contra el Càncer Infantil rep 62.000 € recaptats per un grup solidari de dones taxistes

Tornar

| Tema:

L'acte, celebrat al Pati Llimona de Barcelona, ha estat inaugurat per la presidenta de l'IMET, Mercedes Vidal

Pati llimona 2019


La regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona i presidenta de l'IMET, Mercedes Vidal, ha assistit aquest matí a l'acte organitzat al Pati Llimona per un grup de dones taxistes de tot l'Estat que col·laboren amb la Fundació Cris per a la investigació del càncer infantil per tal de lliurar a aquesta Fundació un taló simbòlic de 62.000 euros, import que les dones taxistes van recaptar venent i confeccionant unes polseres solidàries durant el 2018.

Mercedes Vidal ha destacat la solidaritat de les dones taxistes i ha subratllat que el seu gest és una mostra més de l'empenta d'unes dones que treballen en un sector on encara la presència femenina és minoritària. Aquests actes, ha subratllat, ens han de servir per donar visibilitat diària al paper de les dones en la societat, perquè la igualtat tot i ser real, no ho és. "La visibilitat", ha emfatitzat,  l'hem de guanyar i l'hem de lluitar cada dia". També ha manifestat que la dona ha d'estar vigilant dels drets i avanços assolits perquè a la primera de canvi els volen qüestionar.

Polseres solidàries per la vida és una iniciativa en què les taxistes s'encarreguen de dissenyar, confeccionar i vendre a un euro diferents models de polseres. El grup ja és conegut al país pel seu treball incansable per assolir l'objectiu. La recaptació del darrer any lliurada avui a Marta Cardona, directora de la Fundació, s'afegeix als donatius d'anys anteriors lliurats per aquest grup de taxistes arribant a un total de190.000 euros, import que Cris Càncer destinarà a la investigació i la lluita contra el càncer infantil de la Unitat Cris.  

(A la taula, d'esquerra a dreta: Margarita Viudes, taxista AMB; Lluís Berbel, president de l'STAC; M. Teresa Carrillo, gerent IMET; Mercedes Vidal, presidenta de l'IMET i regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona; Marta Cardona, directora de la Fundació Cris Càncer; Eva Torres, secretària tècnica de la Federación Andaluza de Autónomos del Taxi (FATT) i Marga Cano, taxista AMB)


Enllaços relacionats

Fundació Cris Càncer

Galeria d'imatges