Sessió informativa a la Taula Tècnica sobre la logística del servei del taxi al Mobile Congress

| Tema: Ciutat

La reunió es va celebrar a la seu de l'AMB

-

El 25 de gener es va  presentar a la Taula Tècnica del Taxi del sector tota la logística de funcionament de les parades de taxi que donaran servei a l'edició 2016 del Mobile Congress. La reunió va comptar amb la presència de la Guàrdia Urbana de Barcelona i de l'Hospitalet, responsables de l'IMET, així com persones vinculades a la mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona i de l'Ajuntament de L'Hospitalet. 

A la reunió es va traslladar als taxistes el pla de mobilitat del taxi a l'entorn del recinte de la Gran Via de L'Hospitalet. Com ja es va informar des d'aquest mateix mitjà, el taxi disposarà de dues parades:

La parada principal  estarà situada en l'Avinguda de Joan Carles I, que donarà servei a l'entrada sud del recinte firal.

I d'altra banda, hi haurà una parada secundària ubicada en el carrer del Foc per atendre l'accés nord del recinte.

L'organització recomana als taxistes preguntar sempre al passatger o passatgera el nom del pavelló al qual es dirigeixen. El taxista haurà d'anar cap a la parada principal (parada Sud) si el seu passatge vol anar al pavelló 1, 2 o 3. En cas que desitgi accedir als pavellons 4, 5, 6 7 i 8, el taxista haurà de dirigir-se a la parada secundària o parada nord.

Ambdues parades tindran una senyalització fixa sobre el carrer del Foc, carrer d'accés exclusiu per a les dues parades de taxi des del passeig de la Zona Franca. Com a novetat en relació amb l'edició de l'any passat, el Mobile World Congress posarà una pantalla digital, a través de la qual s'informarà i es donaran recomanacions puntuals als taxistes en un determinat moment sobre les necessitats i les demandes de servei de la parada Nord o Sud del recinte de la Gran Via. 

Els horaris de les parades seran els següents: 

Diumenge 21 de febrer: de 17:00 a 21:00 h (únicament PARADA SUD)
De dilluns 22 a dimecres: 24 de febrer: 08:00 a 22:00 h
Dijous 25 de febrer: de 08:00 a 20:00 h
Durant la setmana anterior a l'esdeveniment, del 20 al 21 de febrer, els assistents podran recollir les seves acreditacions en el recinte firal. Per aquesta circumstància s'esperen fluxos d'entrada i de sortida de congressistes. Els horaris d'acreditació en el recinte de Fira Gran Via són els següents:
Dissabte 20 de febrer: de 09:00 a 18:00 h
Diumenge 21 de febrer: de 09:00 a 20:00 h

Durant els dies de muntatge d'aquest esdeveniment, el servei de taxi serà també necessari. Està previst que aquest es porti a terme des del dimecres 10 de febrer fins al diumenge 21, des de les 08:00 fins a les 21:00 h.