Tasques de pavimentació a la plaça dels Països Catalans

| Tema: Notificacions

Les obres tindran lloc el el dissabte 17 i el diumenge 18 de gener i afectaran a la parada de taxis de la zona.

El comunicat sobre aquestes obres subratlla el següent:

El Comitè OM informa que s'ha planificat l'execució d'uns treballs de recobriment asfàltic a l'eix dels carrers Numància-Tarragona front la plaça dels Països Catalans, en una zona amb important deteriorament del paviment. Aquesta actuació tindrà una important afectació a la mobilitat i a la xarxa de bus de la zona, així com, afectació sobre la mobilitat d'accés a les infraestructures de l'Estació de Sants i de l'Estació d'Autobusos de Sants.
Per tal de minimitzar l'impacte s'ha estudiat realitzar els treballs en dues fases durant el dissabte 17 i el diumenge 18 de gener de 2014. En totes dues fases es garanteix l'accés a les infraestructures esmentades des de l'Eixample per l'avinguda de Roma. Les fases seran les següents:

Fase 1, dissabte dia 17 de gener de 8:00-20:00 hores:

Treballs amb tall de trànsit entre la meitat muntanya d'avinguda de Roma i el carrer Tarragona.
Implicarà afectar la sortida de vehicles sentit Eixample, per tant es prioritzarà la sortida per passeig
de Sant Antoni.
Durant la nit el trànsit estarà totalment normalitzat.

Fase 2, diumenge dia 18 de gener de 9:00-20:00 hores:

Treballs amb tall de trànsit entre la meitat muntanya d'avinguda de Roma i el carrer Numancia.
S'afecta l'accés a l'estació des de el carrer Numancia, mantenint com en el cas anterior l'accés per l' avinguda de Roma. La sortida de les estacions (ferroviària i de bus) estarà normalitzada.

L'actuació implicarà un important desplegament de cartelleria d'obra, de recursos humans del contractista, GU d'Obres, i de TMB en tasques informatives en les terminals de bus de l'Estació de Sants, així com de comunicació municipal.