Tecnologia i automoció s'uneixen per definir el saló AutoMobile Barcelona

| Tema: Ciutat

De l'11 al 21 de maig de 2017 al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona

AutoMobile 2017
AutoMobile Barcelona substitueix al Saló de l'Automòbil de Barcelona i es presenta en dos espais: un dedicat a la tecnologia i un altre al món de l'automòbil. Se celebrarà de l'11 al 21 de maig de 2017 al recinte de Montjuïc.

AutoMobile Barcelona es vol posicionar com el saló de referència a nivell mundial sobre les noves tecnologies de connectivitat aplicades al vehicle i a la mobilitat intel·ligent seguint la trajectòria d'altres salons que es fan a la ciutat com el Mobile World Congress, IoT Solutions o Smart City Expo World Congress.

L'AutoMobile acollirà el Congrés Connected Hub els dies 11 i 12 de maig, en què participaran 108 experts i líders de la indústria automobilística i de les noves tecnologies aplicades als vehicles.

A partir del 13 i fins al 21 s'obrirà l'espai MotorShow per al públi en general. Aquest espai presentarà a l'entorn de 40 primícies mundials i 25 star-ups, amb la participació de més de 90 empreses.

Una de las principals novetats d'Automobile Barcelona serà l'espai Connected Street: una passarel·la de la tecnològica del motor, una mena de circuit de proves, on el visitant podrà conduir un vehicle dotat amb les últimes i més punteres tecnologies de la connectivitat, així com conduir un cotxe elèctric.

Afectacions de trànsit

Muntatge

S'està desenvolupant des del divendres 5 i finalitzarà avui dimecres, dia 10 de maig (6 dies), de 08.00 a 20.00 hores.

Celebració del Saló:

11 i 12 de maig                  Premsa i convidats
13 a 21 de maig                Púbic en general

Prohibició d'estacionaments:
  • Del 4 al 25 de maig a l'av. Ma Cristina.
  • Del 5 al 25 de maig a l'av. Rius i  Taulet (entre av. Ma Cristina i c. Guàrdia Urbana) i a l'av. FF i Guàrdia (entre av. Ma Cristina i c. Mèxic).
  • Del 8 al 21 de maig a ctra. Bordeta, costat mar, de Gran Via CC a Sant Roc.
  • Del 13 al 21 de maig al c. Lleida, costat Llobregat, de Maria Montessori a pg. Santa Madrona.

Circulació;
  • Del 5 al 8 de maig: hi haurà un carril de circulació en cada en sentit a l'av. Ma Cristina, av. Rius i Taulet (entre c. Guàrdia Urbana i av. Ma Cristina) i av. FF i Guàrdia (entre av. Ma Cristina i c. Mèxic).
  • Del 9 al 23 de maig: romandran tancades al trànsit l'av. Ma Cristina (a partir de les 21h del dilluns 8 de maig), av. Rius i Taulet i av. Ma Cristina (ambdues a partir de les 00.10h del dimarts 9 de maig).
  • Del 24 al 25 de maig: hi haurà un carril de circulació en cada en sentit a l'av. Ma Cristina, av. Rius i Taulet (entre c. Guàrdia Urbana i av. Ma Cristina) i av. FF i Guàrdia (entre av. Ma Cristina i c. Mèxic).

Vianants:
  • Del 5 al 10 de maig, i del 22 al 25 de maig: hi haurà un vial pel pas de vianants per l'av. Ma Cristina.
  • L'av. Rius i Taulet i l'av. FF i Guàrdia restaran obertes als vianants per la vorera de la banda mar, durant els dies de muntatge, saló i desmuntatge.
  • El dissabte 20 de maig, Nit dels Museus, es permetrà el pas de vianants per la vorera del costat Besòs de l'av. Ma Cristina, entre les 20.15 i les 02.00h.