El Matí de Catalunya Ràdio reuneix a l'IMET i a les associacions del sector

| Tema: L'entrevista

El tema de debat s'ha centrat en les tarifes 2015 i en les darreres novetats sobre la immobilització dels vehicles que facin competència deslleial.

Avui, el programa El Matí de Catalunya Ràdio, dirigit per Monica Terribes, ha reunit en una taula de debat a l'IMET i a les associacions del sector del taxi. 
L'IMET ha estat representat pel seu gerent, Eduard Ràmia, i per part dels taxistes, José Maria Sánchez (STAC), Carme de Tienda (AET), Pedro García (Taxi Comanys) i Tito Álvarez (Ëlite).
El debat s'ha desenvolupat especialment al voltant de la proposta de tarifes per al 2015, què haurà de ser aprovada pel Consell Metropolità de l'AMB i per la Comissió de Preus de la Generalitat de Catalunya.
També s'ha parlat sobre el compromís del Departament de Transport de la Generalitat de Catalunya de portar endavant la modificació de la Llei del Taxi per tal de procedir a la immobilització dels vehicles que facin competència deslleiel al sector del taxi. Aquesta modificació s'aplicaria als cotxes de l'aplicació UBER.