El taxista Xavier Carrasco, Biè, llança el còmic Taxi Driver

| Tema: L'entrevista

Des del 4 d'abril és a la venda el còmic Taxi Driver, que ha estat escrit i il·lustrat pel taxista Xavier Carrasco Múria. Xavier és un conegut dibuixant, guionista i il·lustrador de Barcelona que va accedir al sector fa quatre anys per tal de tenir una altra font d'ingressos.

Els seus dibuixos i els seus còmics s'han publicat sota el pseudònim de Biè en diversos mitjans de comunicació, com ara L'Avui o El Periòdic de Catalunya, El Jueves o Playboy.

El treball de taxista durant la nit és la font d'inspiració del llibre que ara Xavier Carrasco presenta en Barcelona. La seva mirada d'artista li ha permès escodrinyar la profunditat del batec nocturn de Barcelona, convertint-la en un escenari costumista, on la nit i els seus personatges interactuen amb el taxista, donant vida a unes anècdotes amb uns personatges que destil•len el mateix humor que identifica en Biè com a dibuixant i il·lustrador. En definitiva, amb Taxi Driver, Xavier Carrasco ens convida a esbrinar què és realitat i què és ficció en el còmic.

Taxi Driver ha estat editat per Pannini España i  es troba des del divendres 4 en totes les llibreries.