El vehicle elèctric e6ByD es presenta a les associacions del taxi

| Tema: Motor

El 12 de desembre passat, l'empresa New Energy Vehicles, SL va presentar a diferents associacions professionals del taxi de l'AMB el vehicle elèctric e6BYD, que va ser autoritzat com a taxi per l'IMET el passat mes de novembre.

Van assistir a la presentació del nou vehicle que s'incorpora al parc de taxis de l'AMB, el gerent de l'IMET, Eduard Ràmia, els representants de les associacions del taxi i els responsables de l'empresa que comercialitza aquest vehicle a Espanya. 

Tècnica del vehicle

El vehicle e6ByD ofereix una autonomia homologada per la UE de 302 quilòmetres i en circuit urbà de 280. La recàrrega de la bateria compleix els estàndards europeus i es pot realitzar en qualsevol carregador homologat (mode 3, amb connector tipus 2).
La garantia del motor  elèctric, la transmissió i les bateries del vehicle tenen, segons el fabricant, una durada  de 5 anys  o 150.000 quilòmetres, i ofereix la possibilitat d'accedir a un programa de manteniment i d'ampliació de la garantia.

Adquisició adaptable a les necessitats del taxista

Amb l'objectiu de facilitar que el model de vehicle pugui ser adquirit per un major nombre de taxistes, New Energy Vehicles, SL ofereix al sector diferents formes d'adquisició del vehicle per tal que cada taxista pugui escollir el que millor s'adapti a les seves necessitats i condicions.

El model e6ByD s'integra en el sector del taxi en el marc dels projectes d'impuls del vehicle elèctric en Barcelona i àrea metropolitana.