3a edició del ROCK FEST 2016 a Santa Coloma de Gramenet

| Subject: City

Per atendre la demanada de taxis s'habilitarà una parada de taxi nocturna provisional a l'avinguda Pallaresa



Parada permanent de TAXI Hotel IBIS (avinguda Pallaresa). Funcionarà en els horaris en què la parada provisional no funcioni.



Parada provisional de TAXI Festival Rock Fest (Capçalera a l'avinguda Pallaresa amb Francesc Macià). S'habilitarà una parada provisional amb més capacitat per donar servei al públic del festival en l'horari de finalització dels concerts. La parada funcionarà entre les 23:00 i les 05:00 h les nits del 15 al 16, del 16 al 17 i del 17 al 18 de juliol de 2016.




Del 15 al 17 de juliol tindrà lloc la 3a edició del Festival Rock Fest al recinte de Cam Zam de Santa Coloma de Gramenet. Els organitzadors preveuen una assistència diària d'entre 20.000 i 25.000 persones i una demanda especial del servei de taxi entre la 1:00 i les 05:00 h de la matinada les nits del 15 al 16, del 16 al 17 i del 17 al 18 de juliol.


Per tal de facilitar la prestació del servei del taxi, així com la mobilitat de la zona durant aquest esdeveniment, l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet senyalitzarà una parada de taxi provisional nocturna a partir de les 23:00 fins a les 5:00 h.

Amb la col•laboració de les organitzacions representatives del sector, s'ha considerat oportú aprofitar l'emplaçament de l'actual parada de taxi ubicada a l'avinguda Pallaresa (Hotel IBIS) però modificant la capçalera de la parada i avançant-la fins el pas de vianants de la cruïlla formada per l'avinguda Pallaresa amb l'avinguda de Francesc Macià. Aquesta modificació permetrà donar un millor servei en ampliar la capacitat d'estacionament dels taxis durant els horaris previstos de màxima afluència d'usuaris del servei. La resta d'horari (de 5:00  a 23:00 h), la parada de taxi ja establerta a l'avinguda Pallaresa funcionarà amb normalitat per poder prestar servei a la zona.