El MWC19 Barcelona s'inaugura el dilluns 25 amb més de 107.000 persones

| Subject: Technology

El servei de taxi disposarà de dues parades per atendre l'accés Sud i l'accés Nord del recinte de Gran Via

Mobile World Congress

L'edició del MWC19 Barcelona s'iniciarà el dilluns 25 fins al 28 de febrer al recinte Gran Via  de Fira Barcelona. Però, durant el cap de setmana, del 23 al 24 de febrer, els assistents a l'esdeveniment podran recollir les acreditacions.

En aquesta nova edició s'han habilitat, com en les darreres, dues parades per al servei de taxi: la parada Sud, situada a l'avinguda de Joan Carles I i punt d'accés als pavellons 1, 2, 3, i 4, i la parada Nord del carrer del Foc, que prestarà servei als visitants dels pavellons 5, 6 i 7.

Horaris de les parades de taxi

Els horaris de les parades durant els dies del Mobile 2019 seran els següents:

Diumenge 24 de febrer: de 17.00 a 21.00 h
Dilluns 25 a dimecres 27: de 08.00 a 22.00 h
Dijous 28 de febrer: de 08.00 a 20.00  h

Atès que els dies 23 i 24 de febrer, els assistents recolliran les seves acreditacions, els organtizadors confirmen que es produiran fluxos d'entrades i de sortides i una previsible demanada de taxis. 

Horaris de recollida d'acreditacions:
Dissabte  23 de febrer:  09.00 – 18.00 h
Diumenge 24 de febrer: 09.00 – 20.00 h

Per a una major efectivitat d'ambdós parades de taxi, així com per evitar la congestió del trànsit, serà necessari accedir al carril habilitat del carrer d'Urani tant per a l'encotxament com per al desencotxament. 

Més de 107.000 professionals 

El GSMA espera superar en aquesta nova edició l'assistència de 107.000 professionals procedents de més de 200 països. La temàtica de l'esdeveniment girarà a l'entorn de la Connectivitat intel·ligent, amb tres temes destacats: la hiperconnectivitat, habilitada pel 5G i per l'Internet de les coses, la intel·ligència artificial (IA) i el big data.

Personalitats destacades participaran en el MWC 19 Barcelona, entre els quals, hi haurà representants de la indústria dels mòbils, del comerç electrònic, dels serveis financers, de l'entreteniment, entre d'altres. Les personalitats previstes i avançades pels organitzadors seran directius destacats de les empreses Citi, HTC, Vimeo i Vodaforne, entre d'altres.

Activitats paral·leles

Fira Montjuïc acollirà novament el saló 4YFN, que ha esdevingut el centre de les empreses emergents, amb projectes de futur. S'espera l'assistència de 21.000 persones i 600 empreses del món.

Per tercer any consecutiu tindrà lloc en el marc del MWC 19 Barcelona el programa Woman4Tech, amb el congrés que abordarà temes com la igualtat de gènere, el desenvolupament professional, la relació de la dona amb les comunicacions, la innovació i la relació amb els sectors verticals.

Finalment, la Farga de l'Hospitalet acollirà, per tercer any consecutiu, el festival dedicat al món escolar Youth Mobile Festivale (YOMO), amb la previsió de 21.000 assistents.

Canvi de sentit del túnel de l'Hotel Arts


Plànol Hotel Arts
Per facilitar la mobilitat de la zona propera a l'Hotel de les Arts, un any més es continuarà aplicant el canvi de sentit del túnel de l'Hotel Arts. L'accés, com en les darreres edicions del Mobile, s'haurà de fer pel carrer de Ramon Trias i Fargas, i la sortida pel carrer de la Marina. 

Accessos i localització parades MWC19 Barcelona