Fira Taxi 2019 tanca amb un balanç positiu

| Subject:

La propera cita, el 2020 a Madrid

Visita autoritats estand de l'IMET
Autoritats i representants del sector en visita a l'estand de l'IMET.

La Feria Taxi es va celebrar el 14 i 15 de setembre al Sant Jordi Club de Barcelona amb l'assistència de més de 2.000 taxistes, que durant els dos dies del saló van poder veure i informar-se de les novetats que s'hi van presentar, orientades en aquesta edició molt particularment als vehicles adaptats.

La Fira Taxi 2019 va ser inaugurada per la presidenta de l'IMET, Rosa Alarcón, i per Josep M. Fortuny, subdirector general d'Ordenació i Inspecció de la Generalitat de Catalunya. La comitiva va visitar els diferents estands interessant-se en les particularitats dels models de vehicles exposats, així com en les iniciatives que són impulsades des de diferents àmbits del sector.

Rosa Alarcón, presidenta de l'IMET, es va interessar pels sistemes d'adaptació dels vehicles per a taxis PMR. També es va detenir en els estands de les principals organitzacions del sector per saludar els seus representants i va compartir uns moments amb el grup de dones taxistes que formen part del Foro de Mujeres Taxistas i amb aquelles que impulsen el projecte de les polseres solidàries per a la Fundació Cris contra el càncer infantil.

Durant els dos dies de Fira es van organitzar unes jornades a l'entorn de l'espai Meeting Room, on professionals i experts van debatre sobre la incorporació i l'ús de les aplicacions (APP) en el servei de taxi, els models de mobilitat sostenibles, sobre el taxi inclusiu i el present i futur del model de taxi adaptat, entre d'altres.

En aquesta edició, Cristian Calvo, gerent de Sinèrgia, va prendre les regnes de la Fira substituint José Antonio Rojas, vinculat a Fira Taxi des dels seus inicis l'any 2004.