L'AMB posa en funcionament un nou punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a Montcada i Reixac

| Subject: Sustainability

Situat al carrer de Tarragona

Aquesta nova electrolinera, en funcionament des del dilluns 9 d'abril, es troba al carrer de Tarragona, cantonada amb el carrer Pla de Matabous i, més concretament, al costat del complex esportiu i cultural Montcada Aqua, entre el barri i el polígon industrial de Pla d'en Coll, i amb accés directe a la C-17. Disposa de recàrrega ràpida i lenta i, com tots els punts d'aquestes característiques a a nivell metropolità, permet carregar el 80% de la bateria en 20-30 minuts,

El punt de recàrrega ràpida disposa de tres connectors (Mennekes, CHAdeMO i COMBO CCS) per donar servei a qualsevol vehicle elèctric del mercat. El punt de recàrrega lenta disposa de dos endolls Schuko, que permeten recarregar la bateria d'una moto o d'una bicicleta elèctriques.

La nova electrolinera metropolitana se suma les que ja funcionen al Prat de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí, Gavà, Badalona, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Barberà del Vallès i Pallejà.

Des de la inauguració de la primera electrolinera l'octubre de 2015, les electrolineres de l'AMB ja han distribuït més de 250.000 kWh, la qual cosa equival a un recorregut de 2.000.000 km aproximadament sense emetre gasos contaminants a les ciutats metropolitanes.

Canvi operatiu del servei dl'electrolineres metropolitanes de l'AMB

Des de finals del 2017, cal ser usuari registrat per tenir accés al servei de qualsevol electrolinera metropolitana de l'AMB.

Per utilitzar-les, cal donar-se d'alta al servei d'Electrolineres de l'AMB, introduint les dades personals mitjançant una de les dues opcions següents: a través de la web www.amb.cat/electrolineres o utilitzant l'aplicació mòbil AMBElectrolineres.

Un cop donat d'alta, aquesta mateixa aplicació mòbil (AMBElectrolineres) serveix a l'usuari per identificar-se i tenir accés a qualsevol punt de recàrrega de l'AMB. L'aplicació mòbil fa les funcions d'una targeta d'usuari virtual.

L'aplicació AMBElectrolineres es pot descarregar a la botiga AppStore per a IOS i a la botiga GooglePlay per a Android.