La Fundació Cris Càncer rep 62.000 € d'un grup solidari de dones taxistes

| Subject: City

Els diners els recapten amb la venda de polseres solidàries

Pati llimona 2019

La regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona i presidenta de l'IMET, Mercedes Vidal, va assistir, el passat 25 de gener, a l'acte organitzat al Pati Llimona per un grup de dones taxistes de diverses ciutats del país que col·laboren amb la Fundació Cris per a la investigació del càncer infantil per tal de lliurar a aquesta entitat un taló simbòlic de 62.000 euros, import que les dones taxistes van recaptar venent i confeccionant unes polseres solidàries durant el 2018.

Mercedes Vidal va destacar en la seva intervenció la solidaritat de les dones taxistes i va subratllar que el seu gest és una mostra més de l'empenta d'unes dones que treballen en un sector on encara la presència femenina és minoritària. "Aquests actes", va dir, "ens han de servir per donar visibilitat diària al paper de les dones en la societat, perquè la igualtat, tot i ser real, no ho és". "La visibilitat", va emfatitzar, "l'hem de guanyar i l'hem de lluitar cada dia". 

Polseres solidàries per la vida és una iniciativa a través de la qual les taxistes s'encarreguen de dissenyar, confeccionar i vendre a un euro diferents models de polseres. El grup ja és conegut al país pel seu treball incansable per assolir l'objectiu. La recaptació del darrer any lliurada a Marta Cardona, directora de la Fundació, es va afegir als donatius d'anys anteriors lliurats per aquest grup de taxistes. Fins ara han lliurat a aquesta Fundació 190.000 euros, import que Cris Càncer destinarà a la investigació i la lluita contra el càncer infantil de la Unitat Cris.  

(A la taula, d'esquerra a dreta: Margarita Viudes, taxista AMB; Lluís Berbel, president de l'STAC; M. Teresa Carrillo, gerent de l'IMET; Mercedes Vidal, presidenta de l'IMET i regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona; Marta Cardona, directora de la Fundació Cris Càncer; Eva Torres, secretària tècnica de la Federación Andaluza de Autónomos del Taxi (FATT) i Marga Cano, taxista AMB)

Related links