Afectació a la parada de taxis dels Jardins de Salvador Espriu

| Tema: Xarxa de parades

Per obres i fins el 31 de desembre

Parada de taxis Jardins de Salvador Espriu

Per motiu d'unes obres que es realitzaran en una finca del passeig de Gràcia/Avinguda de la Diagonal, l'Ajuntament comunica que s'ha concedit una llicència d'ocupació fins el pròxim 31 de desembre a l'empresa constructora, que afectarà a la parada de taxis situada als Jardins de Salvador Espriu (Districte de Gràcia), recentment senyalitzada.

Si l'empresa  fa ús de la llicència d'ocupació referida, aquesta parada podria ser anul·lada. 

Altres incidències

informem que, motivat per unes obres que es portaran a terme en la zona, durant els dos últims caps de setmana de novembre es veurà afectat el funcionament de la parada de taxi localitzada al carrer de  Provença, 213 (carrer de Balmes).

Horaris d'afectació:

- Des de les 12:00 h del 23 de novembre fins les 07:00 h del 26 de novembre.
- Des de les 12:00 h del 30 de novembre fins les 07:00 h del 3 de desembre.

Correcció d'error en la senyalització

Es comunica, finalment, que la parada que dona servei a l'Hotel SB Glow s'ha traslladat del xamfrà Llobregat-muntanya al xamfrà Besòs-muntanya (carrer de Bolívia i de Badajoz), i s'ha corregit l'error en la senyalització. 

A l'hora de tancament d'aquesta edició, ens informen des de l'Ajuntament  de Barcelona que, amb motiu de la modificació de l'accés a l'avinguda Portal de l'Àngel, la parada de taxis ha estat desplaçada uns metres.