Afectacions a la circulació per la desfilada de la Pride Barcelona

| Tema: Ciudad

8 de juliol de 17.00 a 20.30 hores

Banner Pride desfilada

Amb motiu de la desfilada de la Pride Barcelona, l'avinguda del Paral·lel i el passeig de Colom es veuran afectats per un tall de trànsit en tota la seva extensió.

A la ronda del Litoral B10, la sortida 21 en sentit Llobregat quedarà anul·lada, i per la sortida 21, en sentit Besòs, només es podrà arribar fins al Port o al barri del Poble-sec.

ACCÉS A LES TERMINALS DE PASSATGERS DE LES ESTACIONS MARÍTIMES

Es recomana utilitzar la B10 ronda del Litoral:

- En sentit Llobregat: per la sortida 20 amb accés directe a la zona portuària.

- En sentit Besòs: per la sortida 21, continuar pel passeig Josep Carner i accedir a la zona portuària per la plaça Drassanes.


Els panells de la B10 informaran des de fora de terme, que aquesta sortida únicament donarà accés al Port.

A la plaça de Drassanes, tot el trànsit procedent del passeig Josep Carner serà desviat a l'interior del Port, on la Policia Portuària els dirigirà cap a les diferents terminals o cap a l'entrada 20, sentit Besòs, de la Ronda Litoral.

Informació i afectacions pel muntatge i arribada de les carrosses en la zona de concentració:

La zona de concentració de la desfilada estarà ubicada a l'av. Reina Maria Cristina i el final al Village del Moll de la Fusta.

A les 08.00 hores del dissabte 8, es tallarà la circulació de l‘av. Reina Maria Cristina pel muntatge i el guarniment dels vehicles i carrosses que participen en la desfilada.

Sobre les 19.00 hores es preveu l'arribada del cap de la desfilada a Pas Sota Muralla. Un cop allí, per tal d'encabir tots els vehicles participants a l'interior de la zona portuària, una part de les carrosses accediran al vial de serveis del Moll de la Fusta i la resta al vial d'accés al Maremàgnum.

Recorregut de la desfilada

Itinerari: pl. Espanya (costat mar) – av. Paral·lel, de pl. Espanya a Lleida (calçada mar) – av. Paral·lel, de Lleida a Portal de Santa Madrona (calçada muntanya - sentit contrari a la circulació) – Portal de Santa Madrona – av. Drassanes (calçada Llobregat) – pl. Portal de la Pau – pg. de Colom (calçada mar) – Pas Sota Muralla – ronda del Port (vial del Moll de la Fusta i vial accés Maremàgnum).

En tot moment, la circulació dels vianants entre la pl. Portal de la Pau i Pas Sota Muralla estarà garantida per personal de l'organització. A més, el vora-moll del Moll de la Fusta quedarà lliure de tota instal·lació als afectes que els vianants puguin passejar-hi lliurement.

Estacionaments

Es prohibirà l'estacionament des de les 08.00 hores del divendres 7 i fins les 18.00 hores del dissabte 8 de juliol a:

  • Av. Reina Maria Cristina (ambdós costats).

Es prohibirà l'estacionament, des de les 14.00 fins a les 20.30 hores del dissabte 8 de juliol, a:

  • Av. Paral·lel, calçada Besòs-muntanya, de Portal de Santa Madrona a Vilamarí.


Circulació

Tall de trànsit zona concentració

Av. Reina Maria Cristina: a partir de les 08.00 hores del dissabte 8 de juliol, es realitzarà el tancament al trànsit de l'av. Reina Maria Cristina, permetent en tot moment, el pas dels vianants per les voreres. L'apertura del trànsit està prevista sobre les 18.00 hores.