Afectacions de trànsit 39a Cursa Atlètica Ciutat de Barcelona - El Corte Inglés

| Tema: Ciudad

Diumenge 2 d'abril de 9.00 a 12.00h

Amb motiu de la Cursa Atlètica Ciutat de Barcelona (El Corte Inglés), que es desenvoluparà el diumenge 2 d'abril, de 09.00 a 12.00 h, hi haurà incidències en el trànit de vehicles. 

Recorregut i carrers afectats
Pg. de Gràcia – Aragó – Tarragona – pl. Espanya (pel costat Besòs en sentit contrari al trànsit) – av. Reina Maria Cristina – av. Francesc Ferrer i Guàrdia – pl. Sant Jordi – av. de l'Estadi – Jocs del 92 – Foc (per la calçada descendent fins al pg. Olímpic) – pg. Olímpic (tota la calçada) – vial de l'Olivera - Estadi Olímpic Lluís Companys (entrada per la porta Marató i sortida per la porta de serveis) – pg. Olímpic – av. de l'Estadi – pg. Santa Madrona – Lleida – creuar l'av. Paral·lel – Floridablanca – Ronda Sant Antoni – pl. Universitat (calçada mar) – Pelai – pl. Catalunya.

Divisió de calçades
C. Foc: entre Pg. del Migdia i Jocs del 92, un carril de la calçada ascendent per a la circulació de vehicles i la resta de la calçada pels participants. Es donarà per finalitzada la divisió de calçada una vegada la cua de la cursa i els vehicles de tancament estiguin al passeig Santa Madrona.

Desviaments:
Gran Via CC: quan el cap de la cursa estigui prop de la pl. Espanya, el trànsit de la calçada lateral d'entrada ciutat es desviarà per la calçada central i pel túnel de pl. Espanya.
Av. Miramar: la circulació es desviarà per Tarongers.
Av. Paral·lel: la circulació descendent es desviarà a la pl. Espanya i l'ascendent a la pl. Drassanes.