Declaracions de Mercedes Vidal, presidenta de l'IMET, coincidint amb l'aturada del taxi del dijous passat

| Tema: Notificaciones

"A l'àrea metropolitana de Barcelona no necessitem 3000 llicències de transport de viatgers perquè tenim un servei de qualitat atès per més de 10.500 taxis"

Mercedes Vidal, presidenta de l'IMET
La presidenta de l'IMET, Mercedes Vidal, va manifestar el dijous passat als mitjans de comunicació que a l'àrea metropolitana de Barcelona hi ha un servei de taxi regular amb més de 10.500 taxis i que no es necessiten 3.000 llicències més de transport per a viatgers (VTC), sobre les quals té competència la Generalitat de Catalunya. 

Mercedes Vidal va dir que l'Ajuntament de Barcelona traslladarà al Govern Central la seva oposició a l'increment i al desenvolupament d'aquest tipus d'activitats i va demanar a la Generalitat, com a ens competent per atorgar les llicències VTC, que faci un seguiment del seu ús.

La presidenta de l'IMET va comunicar també que el seu Grup Parlamentari en el Congrés presentarà una proposta en contra de la irrupció de plataformes d'innovació disruptiva en el transport de persones.   

En la mateixa intervenció va manifestar que el servei de taxi de l'àrea metropolitana és de qualitat i no són necessàries aquestes propostes complementàries. 

També va subratllar que la Guàrdia Urbana de Barcelona està actuant severament contra l'intrusisme i que els agents van ser formats específicament per actuar envers a aquests tipus d'activitats. 

Mercedes Vidal va fer totes aquestes declaracions abans que un grup de taxistes irrompés amb força contra la façana de l'Ajuntament Barcelona, fent impossible la trobada que tenia prevista amb les organitzacions del sector.