El curs Online English for taxi drivers s'iniciarà després de festes

| Tema: Formación

250 taxistes iniciaran aquest curs pilot

El curs Online d'anglès pràctic per a taxistes organitzat per Barcelona Activa i Turisme de Barcelona, en col·laboració amb l'IMET, ha tingut una molt bona acollida per part del col·lectiu. D'acord amb les previsions, per a aquells 250 taxistes inscrits a la primera fase pilot, el curs s'iniciarà el gener de 2016 i tindrà una durada de quatre setmanes. Desprès, el mes de març, el curs s'obrirà a tots els taxistes que vulguin participar-hi. 

La plataforma online del curs ja està a punt i està desenvolupada amb un format dinàmic i senzill. Tots els inscrits a la fase pilot seran contactats desprès de festes mitjançant correu electrònic. El funcionament del curs s'explicarà a la mateixa plataforma on, a través de vídeos didàctics, tests i exercicis, l'alumne anirà evolucionant i millorant el seu aprenentatge d'anglès i també el coneixement de llocs emblemàtics de la ciutat.

El curs es podrà seguir des de qualsevol dispositiu electrònic: ordinadors, mòbils i tablets, i els participants podran aprofitar aquelles estones lliures per anar practicant. Els més dedicats i entusiastes rebran premis.

L'objectiu de la formació és donar eines comunicatives al col·lectiu de taxistes en llengua anglesa atès el nombre elevat de visitants estrangers a la ciutat de Barcelona, què fan servir el taxi. 


Les places per al curs de gener estan exhaurides, però el març de 2016 s'obrirà novament a tots els taxistes que vulguin participar-hi. 


Enlaces relacionados