En vigor la nova normativa que regula la indumentària dels conductors i conductores taxistes

| Tema: Normativa

Des del 8 d'agost de 2018

A partir de demà, dimecres 8 d'agost, entra en vigor la modificació de l'article 42.4 del Reglament Metropolità del Taxi que regula la nova normativa de la indumentària dels conductors i conductores de taxi de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

La modificació de l'article referit ha estat publicada avui, 7 d'agost, al Butlletí Oficial de la Província (BOP), amb el text següent:

Article 42.4):
"La indumentària dels conductors serà adequada a la prestació del servei i, en tot cas, estarà sense taques ni males olors. Està prohibida expressament la prestació del servei amb samarretes de tirants, xandalls, roba esportiva, pantalons curts i bermudes. No s'accepta cap calçat que pugui suposar un problema per a la seguretat vial durant la conducció i, en concret, no s'accepta l'ús de les xancles".

Com ja es va informar, la modificació de l'article 42.4 del Reglament Metropolità del Taxi referent a "Altres prestacions del servei" va ser aprovada pel Consell Metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, en sessió celebrada el 24 de juliol de 2018.

Documentos relacionados