Reglament Metropolità del Taxi
25.10.16 | Autor: IMET
Aprovació inicial de la modificació dels articles del Reglament Metropolità del Taxi referits a l'accés, la validesa i la renovació de la Credencial del taxi
Objectiu: Harmonitzar la normativa de substitució del BTP pel carnet de conduir B
Distintiu de qualitat ambiental
21.09.16 | Autor: IMET
L'IMET rep el Distintiu de garantia de qualitat ambiental per la flota de taxis de baixes emissions
Aquesta distinció ha estat possible per l'aposta que els taxistes estan fent per la mobilitat sostenible
Parada taxis
18.10.16 | Autor: Imet
Noves parades senyalitzades al districte de Sant Martí
En funcionament des del mes d'octubre
Kombi Caravelle
13.10.16 | Autor: IMET
El Kombi Caravelle s'incorpora al parc de taxis de l'AMB
El model de la marca Volkswagen està autoritzat des d'aquest mes d'octubre per l'IMET
Logo Mobile
25.10.16 | Autor: IMET - MOBILE WORLD CONGRESS
GSMA Mobile World Congress 2017
El taxi tindrà les mateixes parades que en l'edició 2016
Veure totes les notícies
Del
01.11.16 al
30.11.16
-
Salons als recintes de Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona
Municipi: Barcelona L'Hospitalet de Llobregat
Veure totes les activivitats
Model de referència i emprenedoria

Entrevista a Antoni Murillo

Antoni és taxista des del 1994. És un d'aquells professionals que ha apostat per desenvolupar la seva activitat amb un taxi adaptat que dóna servei a persones amb mobilitat reduïda (PMR). Sap que aquesta forma d'explotar el taxi li demana a diari un esforç addicional, però li és gratificant. En el marc d'aquesta forma de plantejar el seu treball ha sabut també crear sinèrgies impulsant una xarxa per compartir les carreres que li sorgeixen amb altres sis taxistes que també treballen amb aquest model de vehicle. Avui té una cartera de clients important, 8.000 serveis anuals a Barcelona i al Baix Llobregat, gestionada per la seva dona. Anima els taxistes novells a apostar per aquest model de servei com una alternativa de treball i per atendre en condicions a tot un col·lectiu de persones que té el dret a la seva mobilitat amb normalitat.

Llegir més

Butlletins anteriors

Dona't d'alta al butlletí

Vull donar-me de baixa

Us informem que les vostres dades seran incorporades a una base de dades responsabilitat de l’ Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per donar resposta a les vostres peticions, portar a terme el tràmit i la sol·licitud, i gestionar el vostre servei o la inscripció a alguna de les activitats organitzades per l’AMB. Les dades seran tractades fins que us doneu de baixa de les notificacions, moment en el qual procedirem a destruir-les. Per a més informació, consulteu la nostra Política de privacitat.

Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les vostres dades i exercir la resta dels vostres drets podeu adreçar-vos a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, carrer 62, núm. 16-18, edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona, adjuntant una còpia del DNI, o bé per instància genèrica del portal web.