A les 07:00 h del matí s'ha reunit la Junta Electoral de la Consulta Taxi 2021

| Tema: Normativa

A les 20:00 h es torna a reunir per certificar els resultats provisionals

Consulta Taxi 2021

A les 07:00 del matí s'ha reunit a la seu de l'IMET la  Junta electoral de la Consulta Taxi 2021 amb la presència dels responsables de Scytl Credential Delivery System, empresa autoritzada per l'IMET per portar a terme tot el procés electoral.

La Junta està formada per Glòria Vendrell Garrido, Coordinadora de Secretaria de l'AMB i presidenta de la Junta, Florenci Hernández Cardona, Sub-director General de Seguretat Industrial de la Generalitat de Catalunya i  Albert Fortuny Olivé, Responsable de Règim Jurídic de Transports de la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya. La Junta  s'encarregarà del control de la votació fins a la seva finalització prevista per a les 20:00 h, hora en què certificarà els resultats provisionals.

Laila Salim, Project Manager de l'empresa Scytl, explica que "la cerimònia d'aquest matí ha consistit en crear la clau privada de l'elecció, que es divideix en tants fragments com a membres de la junta. Amb aquest protocol, aquestes tres persones tindran el poder de fer el recompte de l'elecció". Els tres membres han rebut unes targetes digitals que a les 20:00h els permetrà reconstruir la clau privada de seguretat per poder obtenir els resultats de la Consulta.