Dia Mundial de la Sida 2021

| Tema: Ciutat

L'IMET s'adhereix al manifest i assisteix a l'acte de desplegament del Tapís Memorial de la Sida

Sida 2021

L'Institut Metropolità del taxi (IMET) s'ha adherit un any més al manifest conjunt del Dia Mundial de la sida publicat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i en el que participen més de 130 entitats públiques i privades. També ha assistit a l'acte institucional de l'1 de desembre, en el qual s'ha desplegat el Tapís Memorial de la sida a les façanes del Palau de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona.

"40 anys de respostes al VIH"

Sida 2021
Cada any, el Programa de Prevenció, Control i Atenció al VIH, les ITS i les Hepatitis Víriques (PCAVIHV) es suma a aquesta diada per fomentar la conscienciació de la societat i implicar-la en la lluita contra el VIH, fent difusió de les estratègies per fer front a aquesta infecció i elaborant un escrit en el qual les entitats adquireixen el compromís professional per fomentar i mantenir el respecte i la no discriminació de les persones que viuen amb el VIH/sida.

Aquest 2021 fa 40 anys del primer cas diagnosticat de sida a Catalunya. Per aquest motiu, el manifest d'enguany es publica sota el títol "40 anys de respostes al VIH" i pretén donar suport a les persones que viuen amb el VIH, així com recordar les persones que han mort per malalties relacionades amb el virus. 

Llegeix el manifest complet