Marató de Barcelona 2021

| Tema: Ciutat

Talls de trànsit del 5 al 7 de novembre

El diumenge 7 de novembre tindrà lloc la Marató de Barcelona, de 8:30 a 15:00 hores. Atès que aquesta cursa té un recorregut de 42 km, implicarà importants afectacions al trànsit de la ciutat comtal.

El primer tall de la circulació es donarà el divendres dia 5 de novembre a l'avinguda Reina Maria Cristina amb motiu de les tasques de muntatge de la zona de sortida. El dissabte dia 06 de novembre, d'11:30 a 14:30 hores, també es tallarà aquesta via per la cursa Kids Race.

El mateix dia de la Marató, a les 06:30 hores del matí, començaran a realitzar-se els primers talls de trànsit a l'avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, l'avinguda Rius i Taulet i la plaça d'Espanya, fins que a les 08:00 hores es prohibirà per complet la circulació a tot el recorregut de la cursa.

Mapa recorregut

L'itinerari serà: Av. Maria Cristina - Pl. Espanya - Riera Blanca - Trav. de les Corts - Av. Sarrià - París - Berlín - Numància - Tarragona - Diputació - Vilamarí - Gran Via - Pg. Gràcia - Aragó - Aribau - Mallorca - Av. Meridiana - València - Huelva - Bac de Roda - Gran Via - Rambla Prim - Pl. Llevant - Diagonal - Ciutat de Granada - Diagonal - Pl. Llevant - Pg. Taulat - Josep Pla - Garcia Faria - Pont Litoral - Av. Litoral - Marina - Pg. Pujades - Pg. Lluís Companys - Ronda St. Pere - Pl. Catalunya -Fontanella - Via Laietana - Pg. Colom - Josep Carner - Av. Paral·lel - Rda. Sant Pau -Sepúlveda -Av. Paral·lel - Pl. Espanya - Av. M. Cristina.
A més dels talls de trànsit, també hi haurà canvis en el sentit de la circulació als carrers propers al perímetre. Segons informa la Guàrdia Urbana de Barcelona, la normalitat de la circulació de la ciutat s'anirà recuperant a partir de les 16:00 hores de la tarda.