Tancada la matrícula al curs ON LINE ENGLISH FOR TAXI DRIVERS, segona edició

| Tema: Formació

El curs gratuït té una durada de cinc setmanes i s'iniciarà el 16 de gener

Els taxistes inscrits en aquest curs començaran a rebre en el seu correu electrònic les instruccions per a poder seguir-ho.

L'objectiu de la nova edició és facilitar l'aprenentatge i l'adquisició d'eines de nivell mitjà de comunicació en anglès i la incorporació de les noves tecnologies a l'entorn del taxi.

On line English For Taxi Drivers és, com en la primera edició, un curs tipus MOOC (Massive Open Online Courses) que ofereix continguts adreçats a un ampli nombre de participants en format obert. Això facilita que els/les taxistes puguin connectar-se amb els seus dispositius electrònics (telèfons mòbils, tauletes o ordinadors) durant les estones que tinguin disponibles.

Els continguts es desenvolupen de manera dinàmica i entretinguda, mitjançant role plays amb clients de llengua anglesa. D'aquesta manera, els diàlegs giren a l'entorn de desplaçaments-visites a llocs d'interès de la ciutat, treballant continguts concrets com les descripcions dels llocs a visitar i situacions que inclouen a diferents col·lectius amb requeriments específics.

El curs està dissenyat de forma dinàmica, i amb continguts que els/les taxistes poden fer servir durant la seva feina en situacions reals.


Durada


El curs té una durada de cinc setmanes, calen coneixements bàsics d'anglès, i està format per blocs pedagògics amb lliçons, amb un contingut dissenyat per atendre el perfil i les necessitats dels i de les taxistes.

Per a qualsevol informació complementària, envieu un missatge al correu electrònic següent: imetinfo@amb.cat