Afectacions de trànsit amb motiu del Rally RACC Catalunya-Costa Dorada el dijous 23

| Subject: Ciutat

L'esdeveniment afectarà a la part baixa del Parc de Montjuïc, amb sortida i arribada a l'avinguda de Reina Maria Cristina i traçat per les calçades adjacents al recinte firal.

Barcelona acollirà la celebració del primer tram cronometrat del RallyRACC Catalunya – Costa Daurada, prova puntuable del Campionat del món de ral·lis.
Aquest tram cronometrat tindrà lloc en un recorregut establert a la part baixa del Parc de Montjuïc, amb sortida i arribada a l'av. Reina Maria Cristina i traçat per les calçades adjacents al recinte firal. Serà un recorregut d'aproximadament 1,6 km, amb dues passades de cada cotxe, que faran un total de 3,2 km.
L'arribada del cotxes a Barcelona, procedents de Salou, està establerta aproximadament a les 14.00 h. del dijous 23 d'octubre. Tal com vagin arribant, cada participant realitzarà, amb el seu vehicle dues voltes al tram a velocitat moderada per tal de prendre les corresponents notes, quedant a continuació en règim de parc tancat.
Després de diversos actes promocionals (firma d'autògrafs i fotografies), oficials (roda de premsa FIA) i d'exhibició de vehicles de ral·li històrics (17.00 h.), el primer participant arrencarà en competició des de la sortida de l'av. Reina Maria Cristina a les 18.08 h. per donar les seves dues voltes senceres al traçat.

Circuït del tram cronometrat

Av. Reina Maria Cristina – av. Francesc Ferrer i Guàrdia – vial accés Mies van der Rohe – pl. Carles Buigas (costat Llobregat) – vial d'accés a la pl. Josep Puig i Cadafalch – pl. Josep Puig i Cadafalch – pl. de les Cascades – pl. Josep Puig i Cadafalch – pl. Carles Buigas (vial 6025) – pl. Carles Buigas (moll de càrrega del Pavelló