Barcelona acull el congrés mundial més important sobre el cotxe elèctric

| Subject: Motor

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va presentar el Congrés Internacional del Cotxe Elèctric celebrat al recinte Gran Via de Fira Barcelona, un esdeveniment que va reunir, per primera vegada a la nostra ciutat, durant tres dies, a més de 6.000 professionals de tot el món per debatre sobre tots els temes relacionats amb el cotxe elèctric i l'impuls de la mobilitat sostenible.

L'alcalde, juntament amb altres autoritats, va fer un recorregut per la 27a edició d'EVS, un àrea d'exposició dels diferents vehicles elèctrics i híbrids, i van fer una parada especial a l'espai on s'exposà el futur taxi elèctric de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el model e-NV200 de la marca Nissan, què es comercialitzarà a Barcelona a partir del 2014.

El model e-NV200, surt al mercat amb una garantia d'emissió zero i amb una autonomia d'entre 120 i 140 km amb la càrrega total de la bateria, la qual podrà ampliar-se amb la càrrega ràpida. És un model que recull el millor del Nissan Leaf i del Nissan NV200. La fabricació per a tot el mercat europeu es farà en la planta de Nissan Motor Ibérica SA (NMISA) de la Zona Franca. 

EVS27 està organitzat per les associacions mundial i europea de cotxes elèctrics i Fira de Barcelona. L'anterior edició de l'EVC es va celebrar en la ciutat de Los Angeles.