Noves afectacions a la circulació de Barcelona

| Subject: City

Amb motiu de les obres iniciades al mes de novembre

Obres

L'Ajuntament de Barcelona informa que, amb motiu de les obres i treballs que s'inicien aquest mes de novembre, es produiran les següents afectacions a la circulació:

  • Talls a l'avinguda del Paral·lel pels treballs a l'entorn de la plaça d'Espanya: s'ocuparà tota la calçada en sentit muntanya i dos carrils en sentit mar de l'avinguda del Paral·lel, de 9.00 a 22.00 hores. Per a la circulació en sentit muntanya es desviarà el trànsit pels carrers d'Entença i Sepúlveda fins a enllaçar amb l'avinguda del Paral·lel passat el tram afectat.
  • Urbanització del carrer de Lleó XIII, entre el carrer de Mas Yebra i el passeig de Sant Gervasi: del 2 de novembre de 2021 al 3 de febrer de 2022 s'ocuparà la calçada i el costat Llobregat, sense afectar la vorera del costat Besòs. Per garantir la mobilitat al barri, es modificarà provisionalment el sentit del carrer de Mas Yebra, entre el carrer de Lleó XIII i el passeig de Sant Gervasi, deixant-lo en sentit Besòs.
  • Pla de renovació de l'enllumenat a la Gran Via de Carles III: del 2 al 12 de novembre s'executaran les tasques al costat Besòs de la Gran Via de Carles III, per sota del carrer de Josep Irla i Bosch. Els treballs es realitzaran per meitats, mantenint sempre un carril de circulació: la canalització el dia 7 de novembre i la reposició de l'aglomerat el 13 de novembre.
  • Urbanització del carrer de les Escoles Pies: a partir del 2 de novembre i fins al 3 de desembre, es faran els treballs de reurbanització de la via, entre els carrers de Carrencà i dels Vergós. Aquestes tasques implicaran l'adequació semafòrica de la cruïlla dels carrers de Carrencà i Ganduxer per al canvi de sentit definitiu del carrer de Carrencà.