Tall de la Rambla per obres de pavimentació del carrer

| Subject: City

Els diumenges de març

La Rambla

Amb motiu de la pavimentació de la Rambla, entre la plaça de Catalunya i el carrer del Portal de Santa Madrona, durant els quatre diumenges del mes de març es produiran un seguit d'afectacions a la mobilitat.

Els treballs es realitzaran els dies 06/03, 13/03, 20/03 i 27/03, i el tall de la circulació s'efectuarà, durant aquests dies, a partir de les 8.00 h del matí. Segons informa el comitè de les obres, es preveu que les tasques finalitzin al voltant de les 5.00 h de la matinada del diumenge al dilluns.

  • Jornada 1: diumenge 06/03. Es treballarà en la calçada del costat Besòs, en sentit ascendent, entre la plaça de Catalunya i el Pla de la Boqueria (cruïlla no inclosa). La circulació en aquest tram de la Rambla estarà restringida a veïns i serveis d'emergència.
El trànsit de la zona es desviarà per la Via Laietana, tallant a la plaça del Portal de la Pau – passeig de Colom. Les afectacions a la circulació seran les següents:
  1. Carrer de Santa Anna: es desviarà el trànsit des de la cruïlla amb el Portal de l'Àngel.
  2. Carrer de Portaferrissa: es desviarà el trànsit des de la cruïlla de la plaça de Cucurulla en direcció al carrer del Pi – carrer del Cardenal Casañas – Pla de la Boqueria.
  • Jornada 2: diumenge 13/03. Es treballarà en la calçada del costat Besòs, en sentit ascendent, entre el Pla de la Boqueria i la plaça del Portal de la Pau. 
Es desviarà el trànsit de la mateixa manera que en la jornada 1. Les afectacions a la circulació seran les següents:
  1. Carrer de Josep Pijoan: desviacions des de la cruïlla amb el passatge de la Pau i el carrer Nou Sant Francesc.
  2. Carrer de Ferran: es desviarà el trànsit des de la cruïlla amb el carrer de l'Avinyó.
  3. Carrer de la Boqueria: també es desviarà des de la cruïlla amb el carrer de l'Avinyó.
  4. Especial menció a l'accés a la plaça Reial, on se celebra una fira filatèlica cada diumenge. Es deixarà accés i sortida a través del carrer de Ferran i la pilona del passatge de Madoz, de 8.00 a 9.00 hores (per muntar la fira) i de 14.00 a 15.00 hores (per desmuntar-la).
La circulació en el tram de calçada restant (entre la plaça de Catalunya i el Pla de la Boqueria) estarà restringida a veïns i serveis d'emergència.
  • Jornada 3: diumenge 20/03. Es treballarà en la calçada del costat Llobregat, en sentit descendent, entre la plaça de Catalunya i el carrer de l'Hospital (cruïlla no inclosa). 
Es desviarà el trànsit tallant l'accés a la plaça de Catalunya. Les afectacions a la circulació seran les següents:
  1. Carrer de Tallers: desviaments de trànsit des de la cruïlla amb el carrer de Jovellanos.
  2. Carrer del Bonsuccés: desviaments de trànsit des de la cruïlla amb el carrer de les Ramelleres.
  3. Carrer del Carme: desviaments de trànsit des de la cruïlla amb carrer dels Àngels i el carrer del Doctor Dou.
La circulació al tram de calçada restant (entre el carrer de l'Hospital i el carrer del Portal de Santa Madrona) estarà restringida a veïns i serveis d'emergència. 
  • Jornada 4: diumenge 27/03. Es treballarà a la calçada del costat Llobregat, en sentit descendent, entre el carrer de l'Hospital i el carrer del Portal de Santa Madrona. 
Es desviarà el trànsit igual que en la jornada anterior. Les afectacions seran les següents:
  1. Carrer de la Unió: es desviarà la circulació des de la cruïlla amb el carrer de Sant Ramon.
  2. Carrer de Santa Mònica: es desviarà la circulació des de la cruïlla amb el carrer de Montserrat.
La circulació en el tram de calçada restant (entre la plaça de Catalunya i el carrer de l'Hospital) estarà restringida a veïns i serveis d'emergència.