25 anys de trajectòria de l'Agrupació Musical del Taxi

| Tema: Ciudad

Els taxistes que vulguin formar-ne part, se'ls convida a participar-hi

L'Agrupació Musical del Taxi celebra aquest any el seu 25è aniversari. Aquesta banda musical s'ha anant consolidant, encara que amb alts i baixos, durant tots aquests anys. Són molts els taxistes que han invertit les seves hores lliures a reforçar els seus coneixements musicals i a donar forma a aquesta banda que encara avui passeja la bona música per la ciutat amb els seus concerts.

L'Agrupació Musical del Taxi programa anualment el seu repertori i organitza concerts solidaris en diferents punts de l'àrea metropolitana de Barcelona i especialment en centres cívics o  residències de la tercera edat amb recursos escassos.

Vint persones integren la banda de música i un dels seus objectius immediats és seguir caminant i continuar progressant des del punt de vista musical, sempre amb l'estreta vinculació amb el taxi de l'àrea metropolitana de Barcelona. És, en aquest sentit, que els seus responsables fan una crida a tots els taxistes que tinguin inquietud per la música i per formar part d'aquesta iniciativa pionera en el sector del taxi de Catalunya i de la resta de l'Estat.

Les persones interessades poden trucar al telèfon: 660 961 404 o enviar un missatge de correu a l'adreça electrònica següent: agmusicdtaxi@gmail.com

Proper concert

El proper concert està programat per al  divendres 1 de juliol a les 17:00 h. Lloc: Avinguda de la República Argentina, 16-18, de Barcelona.