Afectacions a la mobilitat de Barcelona per obres

| Tema: Ciudad

A partir de la segona quinzena de març

Obres Barcelona
Segons informa l'Ajuntament de Barcelona, per la realització d'obres a l'espai públic, hi haurà diverses afectacions a la mobilitat que ocasionaran alguns talls de trànsit a partir de la segona quinzena del mes de març

D'acord amb la continuació del projecte d'urbanització a l'entorn de les cruïlles del carrer de Salvador Mundi i del carrer de l'Hort de la Vila amb la Via Augusta, des del 14 de març i fins a finals de juliol, s'ocuparà el carril de circulació a banda muntanya del carrer de l'Hort de la Vila, entre el número 27 i la cruïlla amb el carrer del Cardenal Sentmenat. La circulació de vehicles es desviarà per un carril provisional des del pas de vianants.

D'altra banda, del 14 de març al 13 d'abril, s'ocuparà el carril de circulació en sentit Llobregat del carrer de la Mina de la Ciutat, entre la cruïlla amb el carrer de les Torres i el carrer de Jaume Pinent, per treballs d'adequació. Les tasques es duran a terme en horari laboral, de 9.30 a 18.00 hores. Fora d'aquest horari, es recuperarà la circulació habitual. Els vehicles que circulin en sentit Llobregat es desviaran pel carrer de Jaume Pinent, seguint l'itinerari del carrer de Vidal i Guasch per connectar amb el carrer de les Torres.

També de la nit del 16 de març a la nit del 25 de març, quedarà tallada la circulació del carrer dels Tarongers entre la cruïlla amb la carretera de Montjuïc i la primera bifurcació en sentit Llobregat del mateix carrer per la substitució del cable tractor del telefèric de Montjuïc. El trànsit de vehicles es desviarà per l'itinerari alternatiu del carrer del Doctor Font i Quer, el carrer de Can Valero, el Passeig de Migdia i el carrer del Castell per connectar amb la carretera de Montjuïc.

Finalment, del 14 de març a l'1 d'abril, es produirà el tall total a l'encreuament del carrer de Trinxant amb l'avinguda Meridiana. L'accés i la sortida serà a través del carrer de Mallorca. El desviament de trànsit es realitzarà per: avinguda Meridiana, carrer de Múrcia, carrer de Navas de Tolosa i carrer de Mallorca.