Cursa de la Dona 2021

| Tema: Ciudad

Horaris, itinerari i afectacions al trànsit

El diumenge 21 de novembre tindrà lloc la Cursa de la Dona 2021, un esdeveniment que comportarà diverses afectacions a la circulació de la ciutat de Barcelona.

A partir de les 5.00 hores del diumenge 21 de novembre es tallarà la circulació de l'avinguda Reina Maria Cristina en ambdós sentits per les tasques de muntatge. Des de les 9.00 hores, i durant la celebració de la cursa es prohibirà la circulació de vehicles a totes les vies del recorregut, que són les que estan representades al mapa: 

Cursa de la Dona 2021
Avinguda Reina Maria Cristina – plaça d'Espanya (calçada mar Besòs) – avinguda del Paral·lel (calçada descendent) – Floridablanca – Calàbria – Gran Via de les Corts Catalanes (calçada central, des de Calàbria a rambla de Catalunya) Gran Via de les Corts Catalanes (calçada mar, des de rambla de Catalunya a passeig de Gràcia) – Gran Via de les Corts Catalanes (calçada central, des de passeig de Gràcia a plaça de Tetuan) – plaça de Tetuan (calçada mar Besòs) – passeig de Sant Joan (calçada descendent) – ronda de Sant Pere – plaça d'Urquinaona (calçada central) – ronda de Sant Pere – pl. Catalunya (calçada muntanya) – ronda Universitat – plaça Universitat (calçada mar, costat muntanya) – ronda de Sant Antoni (calçada muntanya) – Sepúlveda – Viladomat – avinguda del Paral·lel (calçada ascendent) – Tamarit (sentit contrari a la circulació) – Lleida – avinguda Rius i Taulet.

També es prohibirà la circulació a determinats carrers propers a l'itinerari de la cursa i es tancaran alguns carrils per al pas de les corredores.

El desmuntatge de tota la infraestructura instal·lada a la zona d'arribada s'iniciarà tan aviat com ultrapassi el punt l'última participant i ho permeti l'ocupació dels vials per part del públic. Es preveu que cap a les 15.00 hores s'hagi restablert el trànsit completament.