Cursa de la Mercè

| Tema: Ciudad

Afectacions al trànsit el 18 i 19 de setembre

Cursa

El proper diumenge 19 de setembre tindrà lloc la Cursa de la Mercè, fet que comportarà una sèrie d'afectacions a la circulació. Des del dissabte dia 18 a les 15:00 hores es tallarà el trànsit a l'avinguda Reina Maria Cristina, i a partir de les 06:00 hores del matí del dia 19, tampoc es podrà circular:

- A Francesc Ferrer i Guàrdia, del carrer de Mèxic a l'avinguda Reina Maria Cristina
- A l'avinguda Rius i Taulet, de Reina Maria Cristina al carrer de la Guàrdia Urbana

La cursa també comportarà la divisió de diverses calçades:

- Gran Via de les Corts Catalanes, entre Rambla de Catalunya i passeig de Gràcia: al costat mar hi haurà tres carrils per als corredors i un per als vehicles.

- Ronda Universitat, entre plaça de Catalunya i Balmes: s'habilitarà un carril des de la sortida del pàrquing de plaça Catalunya (costat Llobregat) fins al carrer Balmes, reservant el costat muntanya per als corredors.

- Plaça Universitat: es reservarà la calçada muntanya pels corredors i la calçada mar per a la circulació procedent de la ronda de Sant Antoni en direcció a Pelai.

- Ronda de Sant Antoni, entre plaça Universitat i Sepúlveda: la calçada Llobregat serà pels corredors i la calçada Besòs per als vehicles.

- Plaça d'Espanya: se subdividirà el costat mar de la plaça, entre l'av. Paral·lel i l'av. Reina Maria Cristina, de forma que els dos carrils més propers a la vorera seran pels corredors, i els més propers a la font central es deixaran per a la circulació dels
vehicles.