Els taxistes disposen de nous lavabos a la T1 i T2

| Tema: Red de paradas

Aquest matí s'han inaugurat els lavabos que donen servei als taxistes a la graella de taxis de la T1 i la T2 de l'Aeroport El Prat-Barcelona.

Els lavabos de la T1 s'han reformat en la seva totalitat i estan dotats de set serveis, dos multiculturals. S'ha reformat també el destinat per a dones taxistes. En ambdós casos s'ha renovat la fontaneria, el sanejament i la il•luminació i, s'ha reemplaçat el paviment i les rajoles. 
A més, a la graella de la T2 s'han condicionat dos lavabos totalment nous, u per a homes i un altre per a dones, on s'ha inclòs un espai per a persones amb problemes de mobilitat. Com en el cas de la T1 s'han incorporat serveis multiculturals.
Totes les obres han estat assumides per AENA i han suposat una inversió de 113.881,34 euros.
A l'acte de presentació i lliuraments dels nous espais han assistit Juan Carlos Ruis, responsable del departament de Serveis Aeroportuaris, Eduard Ràmia, gerent de l'IMET, i representants de les associacions del taxi.
Per la seva banda, l'IMET valora molt positivament aquesta actuació i agraeix la predisposició d'AENA per millorar els espais d'ús del taxi en les instal•lacions de l'Aeroport mentre els taxistes esperen passatge.