Horari d'examen, resultat i diplomes

A l'apartat següent, trobarà informació relativa a la data, a l'hora i al lloc on ha de realitzar l'examen i els resultats i diplomes del mateix

Informació general

 • Horari de l'examen

  Per accedir a l'examen haurà de portar mascareta, el DNI/NIE i el carnet de conduir. No es podrà accedir amb pantalons curts, roba esportiva o amb mòbils o altres dispositius electrònics..

  L'examen es realitzarà a l'entitat col·laboradora: GESEM Formació: Gran Via de les Corts Catalanes 645, 3r 2a, Barcelona.

 • Resultats de l'examen

  Aproximadament 15 dies desprès de l'últim examen de la convocatòria, podrà consultar els resultats de l'examen.

  Recordem que en cas d'aprovar un bloc, es conservarà la nota del mateix per la següent convocatòria sempre que es trobi dins de les 3 primeres convocatòries consecutives des del pagament de la taxa completa. En cas contrari haurà de tornar a fer l'examen complet.

 • Diplomes

  En cas d'haver aprovat l'examen, haurà de descarregar el diploma acreditatiu, i només quan tingui un contracte de treball, haurà de demanar cita prèvia a l'IMET per tal d'actualitzar les dades (a partir de setembre).

  • Descàrrega del Diploma (introduir DNI/NIE en majúscules) temporalment en desenvolupament d'app i estar operatiu a partir de setembre de 2020

  • Cita prèvia IMET 
   Només quan tingui un contracte de treball, haurà de demanar cita prèvia per tal d'actualitzar les dades i per al lliurament del carnet de taxista.