Obres a l'Estació de Sants – plaça de Joan Peiró

| Subject: Xarxa de parades

A partir del dilluns 11 de gener.

ADIF comunica que el proper 11 de gener s'iniciaran les obres previstes per a l'ampliació de l'Estació de Sants, les quals produiran afectacions en la parada de taxi de plaça de Joan Peiró. Preneu-ne nota:

Zona d'encotxament de la parada
Entre els dies 11 al  24 de gener de 2016

L'ampliació de l'edifici de l'Estació requereix un desplaçament necessari  d'uns 30 m de la zona d'encotxament de la parada. Per aquest motiu, a partir del dia 11 de gener està previst tancar la zona d'actuació que afectarà a la graella de taxis i començar a fer el trasllat de la marquesina corresponent, la qual es troba en el primer tram de la parada.
Tot i que es podrà continuar realitzant l'encotxament en aquesta zona, es poden produir afectacions puntuals en el moment dels treballs de desplaçament de la marquesina previstos per a les primeres dues setmanes de les obres.
Aquesta nova localització establerta per a l'inici de la zona d'encotxament de la parada es mantindrà una vegada finalitzades les obres i estarà més pròxima a la sortida de l'Estació finalitzada l'ampliació  de l'edifici.

Zona de desencotxament de la parada
De l'11 de gener a l'11 d'abril de 2016

La setmana de l'11 al 17 de gener està previst senyalitzar una zona de desencotxament provisional amb capacitat per a sis taxis al passeig de Sant Antoni (en l'actual via de circulació paral·lela a la zona d'encotxament) per tal de facilitar el desencotxament del servei durant els tres mesos de realització de les obres.

Zona de reserva de taxis
De l'11 de gener a l'11 d'abril de 2016

La realització de la primera fase d'obres prevista des de l'11 de gener a l'11 d'abril de 2016 (tres mesos) afectaran a 32 places de la zona reservada per a taxis, per haver de procedir al tancament de la zona d'actuació de les obres. Per tal d'interferir el mínim possible en l'oferta de servei de taxi en la zona, durant els moments de màxima ocupació, es recomana establir tres fileres de vehicles en la zona d'encotxament per tal de compensar aquesta pèrdua de capacitat durant aquest període d'obres. No obstant això, ADIF està valorant la viabilitat d'habilitar espais alternatius en la zona per tal d'ampliar la zona d'espera dels taxis.

Finalitzada aquesta primera fase d'obres i realitzades les reestructuracions necessàries, el nombre de places actuals en la zona reservada per a taxis gairebé es mantindrà (únicament es reduirà una plaça).

A petició dels representants de la Mesa Técnica del Taxi, durant els primers dies de les obres, ADIF assignarà personal de l'empresa constructora per tal que informin i condueixin als usuaris per facilitar la gestió del servei en aquesta situació provisional.