View in browser
Nova actualització de l'app "Taxistes AMB"
Banner taxi

Ja està disponible una nova versió de l'aplicació "Taxistes AMB", l'app amb la qual els taxistes reben les peticions Picmi (a mà alçada digital) que fan els usuaris a través de l'aplicació AMB Mobilitat. Recorda que si ets taxista i encara no la tens descarregada, és OBLIGATORI que ho facis! Es tracta d'una forma més de prestar el servei als clients del taxi, i que ja està recollida al Reglament. 

En aquesta darrera versió de l'app s'han incorporat importants millores:

  • Ja no són necessaris els permisos de geolocalització permanent. El telèfon mòbil només podrà accedir a la vostra geolocalització quan esteu en servei i amb l'aplicació oberta per tal de poder-vos assignar serveis Picmi.
  • Les notificacions quan hi ha una petició de taxi a prop vostre, ara van acompanyades d'un àudio identificatiu que diu "Picmi". D'igual forma, quan l'app us enviï una notificació, portarà una icona per ajudar-vos a distingir el tipus d'avís (per exemple, la icona de "servei assignat" serà diferent de la icona de "l'usuari ha cancel·lat el servei").
  • Millora del càlcul del temps d'arribada al punt de recollida del client i de la detecció del taxi quan està en parada.
  • Inclou l'opció de rectificar en cas d'haver indicat erròniament que el client ja és al taxi o que s'ha finalitzat el servei.
  • Millores en el procés de registre dels taxistes i del funcionament general de l'aplicatiu.
IMPORTANT! Si no tens activades les actualitzacions automàtiques de les apps que ja tens descarregades al mòbil, hauràs d'anar a la botiga d'aplicacions i actualitzar-la manualment per poder veure els canvis.

  Descarrega l'app