Ver en el navegador
Obligatori registrar-se a l'app "Taxistes AMB"
Banner taxi

Hola taxista! 

Hem detectat que encara no t'has registrat a l'app "Taxistes AMB".

Des de l'IMET et recordem que és OBLIGATORI que tots els conductors de l'àrea metropolitana de Barcelona es descarreguin l'aplicació, es registrin i iniciïn la sessió a l'app quan estiguin en la seva jornada laboral, ja que les peticions Picmi es contemplen com una forma més de sol·licitar el servei, recollida al Reglament Metropolità del Taxi. 

Aquesta aplicació permet rebre peticions del servei a mà alçada, però de forma digital. Per tant, són sol·licituds reals de clients que estan al carrer i que necessiten un taxi. D'aquesta manera, l'incompliment de l'obligatorietat de prestar servei mitjançant aquesta app és susceptible de ser sancionat, igual que succeïx amb la resta de formes d'iniciar la prestació del servei. 

Els passos que has de seguir per poder-te registrar són els següents:

  • Descarrega't l'aplicació "Taxistes AMB" al teu dispositiu mòbil.
  • Entra a l'app i fes clic al botó groc "Registra't" de la pantalla d'inici.
  • Introdueix aquest correu electrònic i el teu número d'identificació personal (DNI o NIE).
  • Rebràs un correu electrònic. Obre'l i segueix les instruccions per generar una contrasenya amb la qual podràs iniciar la sessió a l'aplicació.
  • Inicia la sessió amb el teu DNI o NIE i la contrasenya que hagis escollit.
  • Cada vegada que comencis la teva jornada laboral, desplaça la fletxa groga inferior per iniciar l'activitat.

Un cop hagis activat la sessió, l'has de deixar connectada durant les hores que estiguis treballant. En cap cas s'ha d'anar activant i desactivant segons tinguis o no passatge dins del taxi. Quan estiguis fent un altre servei i t'entri una petició Picmi, el que has de fer és simplement ignorar-la o rebutjar-la.

Ara bé, quan se t'assigni una petició, la forma de procedir és la mateixa que quan agafes un client a mà alçada física al carrer:

  • Has de portar el taxímetre a 0 i no ha de començar a comptar fins que l'usuari sigui a dins del taxi.
  • S'han d'aplicar les tarifes 1 i 2, segons correspongui.

Atès que no es pot fer ús de la Tarifa 3, ni tampoc es tracta d'un servei concertat a través d'una radioemissora o empresa intermediadora, NO es pot cobrar cap import mínim.

Si necessites ajuda per aprendre a fer servir l'aplicació, a l'enllaç adjunt trobaràs un video tutorial amb els passos que cal seguir i una bateria de preguntes freqüents.

  Video tutorial per descarregar l'app