Ver en el navegador
Proves Picmi Pro setembre 2022
Banner proves PICMI

Benvolgut, benvolguda,

Et contactem perquè t'has donat d'alta per realitzar les proves del nou servei Picmi, de peticions a mà alçada de forma digital. Ja sou molts els taxistes que us heu registrat a l'aplicació Picmi Pro (taxista) i alguns ens heu fet arribar incidències i propostes de millora, moltes gràcies. Hem resolt la majoria de les incidències detectades, així que si vas tenir problemes per registrar-te, t'animem a que ho tornis a intentar.

Alguns ens heu comentat que l'aplicació no us detectava que estàveu en parada. Us hauria de detectar si el vehicle està parat més de 2 minuts a prop d'una parada de taxi. Si no és així, o si trobeu que una parada no està ben situada al mapa, indiqueu-lo en el formulari de resposta.

Ara bé, el cas de les àrees d'influència excloses com són l'Aeroport del Prat o l'estació de Sants, tingueu en compte que el sistema no les considera parada, ja que tenen un funcionament propi.

Per altra banda, la descàrrega i registre en l'aplicació AMB Mobilitat beta (client) ha resultat més complicada, per això hem actualitzat les instruccions que expliquen com dur a terme les proves. Consulta aquestes noves instruccions en el document adjunt més avall (botó vermell) per tal de poder provar la recepció, acceptació i recollida de serveis Picmi.

Hem tancat ja les inscripcions com usuaris de prova, però allargarem les proves fins al 30 de setembre i seguirem rebent els vostres resultats fins a aquell dia. Us animem que un cop hàgiu dut a terme totes les proves, no us oblideu de fer-nos arribar la vostra experiència mitjançant aquest formulari.

Si teniu alguna incidència concreta, podeu contactar amb nosaltres aquí.

  Instruccions